Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torebka bez rączki

Nie wrocil na noc do domu.

Polecane posty

Gość torebka bez rączki

Moj facet nie wrocil dzis na noc do domu.Nawet nie raczyl mi tego powiedziec.Wiec sama do niego zadzwonilam.Jak twierdzi byl i spal u nas na nowym mieszkaniu.Czy to prawda niewiem.Powiedzialam mu przez telefon ze takie sytuacje nie moga miec miejsca ze tak sie nie robi i zastanawiam sie nad przyszloscia tego zwiazku i czy jest sens razem zamieszkac tam jak on sie tak zachowuje.Co odpowiedzial ze " kolo h... mi to lata".Jest mi przykro.Ale wbijam juz w ten zwiazek.On nic zlego w tym nie widzi ze tak sie zachowuje.

Pierwszy raz to zrobił? zresztą nieważne, przyzwyczaisz się a teraz nareszcie możesz zobaczyć z kim się związałaś. Szydło wyłazi w wora.

Gość mężulek
jak mu to lata koło .... to niech dla Ciebie ten zwiazek tez lata koło ..... Nie staraj sie miej go w d...., moze mu sie oczy otworzą

powiedz tak szczerze autorko co mamy ci napisać, skoro lata mu to koło chuja??

A potem się dziwić, że tyle rozwodów. Dziewczyno! O jakim Ty związku mówisz? Związek do sprzymierzenie dwojga ludzi myślących podobnie, zmierzających w jednym kierunku, to zaufanie, a przede wszystkim SZACUNEK! On Cię nie szanuje, a co gorsza - sama się nie szanujesz! Otrząśnij się, świat jet pełen wartościowych ludzi. Nie musisz być z kimś, kto się z Tobą nie liczy!

Gość torebka bez rączki
Ja wiem ten zwiazek nie ma przyszlosci.On nawet nie okazuje ze mu zalezy.Nie raz mnie tak potraktowal.Ale powiedzialam dosc.Nie moze tak byc dalej.

Gość brak szacunku dla samej siebie
z kim wy się dziewczyny wiążecie? Dla mnie taka odzywka byłaby niewybaczalna i oznaczała niedwołalną ewakuację

Jednym słowem. nie są to dobre widoki na ucztę gdy towar świeżo rozpakowany "cuchnie"

Gość torebka bez rączki
tak w ogóle to lubię, ze jest taki męski i nie daje sobie w kasze dmuchać :classic_cool:

wszystko można wybaczyć ale chamstwa nigdy :)