Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfwev t

JESTEM BRZYDKA

Polecane posty

Gość chcesz być lepsza
Zaraz dostanie biedna pomieszania zmysłów od tych komplementów i będzie miała muchy w nosie :D. Ps. rude lubią analny seks :D

Gość erfwev t
nie bój sie nie bój o te muchy :P Widzę że kolega doświadczony :D

Gość caromaszkaro
Jestes glupia,a nie brzydka. Narzekasz,ze masz wielkie oczy, a pomyslalas,ze sa ludzie,ktorzy w ogole nie widza? co maja powiedziec ci, co maja naczyniaki wielkosci kartofla na czole albo poparzona twarz po wypadku? ! wkurwia mnie do nieprzytomnosci takie pieprzenie nastolatek. Wez dziewczyno zamiast na solarium albo do fryzjera idz poprzygladaj sie troche swiatu i zrob cos madrego

Gość pino
Co ty w ogóle gadasz, jesteś ładna, tylko wracaj do brązu i idź do kosmetyczki raz na jakiś czas. A oczy śliczne i wcale nie za duże.

Gość erfwev t
caromaszkaro jesteś niesprawiedliwy . To że na świecie są nieszczęścia i ludzie chorzy ma oznaczac ze mam myśleć teraz tylko i wyłącznie o tym ? nie popadajmy w paranoje . wiem że są gorsze nieszczęścia ale to nie znaczy że ja musze siebie uwielbiać . Zresztą kafe jest od tego żeby pisać o swoich odczuciach jeśli się nie mylę ? więc ja pisze to co czuje .

Gość erfwev t
a na solarium nie chodzę tak dla twojej wiadomości bo mnie zwyczajnie na to nie stać .

Gość raaaacja....
nie masz juz co uzalac sie nad soboą bo: -powiedzielismy Ci, ze wcale nie jestes brzydka - farbuj sie na brąz i będziesz super laska -nie gadaj wiecej tylko lec do sklepu po farbe

Gość chcesz być lepsza
Fakt w afryce umiera masa osób z głodu ale człowiek to nie taka mróweczka co dba o losy całej populacji i nie myśli o sobie. Co tu dużo mówić człowiek to indywiduum jest chce być naj naj naj kosztem całego świata, przecież ludzie zabijają dla głupstw typu diamenty czy złoto (przecież to kamienie są albo inne kopaliny)

Gość chcesz być lepsza
Ps zapraszam na kawę :classic_cool: przyda mi się taka niedowartościowana panna nie będę wysłuchiwał fochów :D

Gość erfwev t
chcesz być lepsza dokładnie . wiadomo że każdy troszczy sie przede wszystkim o swój tyłek. dla mnie najważniejsze jest szczęście moje i moich najbliższych. może to egoizm ? wiadomo że współczuję ludziom niepełnosprawnym chorym upośledzonym . to normalny ludzki odruch . ale to nie powód by rezygnować z normalnego życia . bo świata się nie zmieni .tak myślę

Gość erfwev t
chcesz być lepsza oj nie byłoby tak łatwo ze mną :P

czy mozna powiedziec ze ludzie to najbardziej pojebane istoty na ziemi

Gość erfwev t
nnoo chyba raczej :P

Gość chcesz być lepsza
Nie czaruj kochana nie czaruj :)

Gość fghj
Dziewczyno, mają rację wszyscy, którzy tu mówią, ze ładnie Ci w brązie. Naprawdę czym prędzej powinnaś zmienić kolor na jakiś ciepły brąz.

Gość fghj
I nie rozumiem-skoro masz duze oczy to po co je jeszcze podkreślasz kreską? Nie wystarczy podkreślić rzęs?

Gość erfwev t
nie bo wtedy są jeszcze większe i wyglądam jak bym byla po chemioterapii ..

a duze oczy to naprawde atut strasznie chcialabym miec duze :) mezczyczni to lubia, ja stosuje makijaz powiekszajacy oko a Tobie polecam pomniejszajacy http://oe-make-up.bloblo.pl/pokaz/55498,jak-pomniejszyc-oko masz przydatny artykul chociaz naczytalas sie ich pewnie tysiace;p

Gość metamorffoza
oszalalas :D! masz sliczna twarzyczke!

Gość erfwev t
kadiaa ----> czytałam dużo ale tego jeszcze nie widziałam dzięki :) A te kobitkii ze zdjęcia ... to Eh.. może nie jest ze mną tak zle jak mi sie zdawało :)

no wlasnie :) ja ciagle zmagam sie z nadprogramowymi kg :/ chociaz wszyscy twierdza ze jest ok.. a Ty widac ze jestes zadbana wazne zebys ladnie sie ubierala dbala o cialo wtedy jakies mankamenty twarzy nie beda sie rzucaly w oczy..