Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oppppppp

MATKI !! - co sądzicie o wibratorze ? Warto kupic ??

Polecane posty

Gość oppppppp

Mam udane zycie erotyczne z moim Mężem. Mamy małe dziecko któreśpi w swoim pokoju. Ostatnio mój Mąż nalega żebyśmy kupili wibrator. Ja uwazam ze to zbędny wydatek bo dobrze mi w łózku z męzem. Lecz mąż chciałby coś urozmaicić. Co sądzą o tym kobiety które mają taki gadżet ??

Gość bershkaa
skoro maz chce a ty nie masz nic przeciwko to kupcie

Gość polecam jak najbardziej
tylko nie można na niego żałować kasy, bo te tanie to badziewie

83 - a co depilator do wibratora? nie bardzo potrafię zrozumieć :P ale może upośledzona jakaś jestem :P oppppppp - jeśli Ty nie masz nic przeciwko a mężowi ten pomysł wydaje sie być atrakcyjny to ja bym kupila :)

Gość Czekoladowy_telegram
Ja też bym kupiła, zawsze to coś nowego :)

Gość Nie rozumiem Kafeterianek
A to nie mieliście przed dzieckiem??????????????????????? To jak wyglądało wasze dotychczasowe pożycie seksualne. Raz na placka pod kołdrą i po ciemku i hop już ciąża??? Y

Gość a moze twoj maz
ma jakies pedalskie zapedy? pewnie bedzie chcial go sobie w dupe wkladac. nie zgadzaj sie!!!

Gość netyr
O już nie bądzcie takie pruderyjne. Przecież tu nie chodzi o wymianę na lepszy, bardziej niezawodny model tylko o urozmaicenie. Jakiś czas temu temu rozmawiałam z koleżanką z dużym małżeńskim stażem, która przyznała mi ,że mimo iż kocha bardzo męża to brakuje jej odrobiny szaleństwa. Wydaje mi się ,że w takiej sytuacji lepiej jest zadbać o urozmaicenie w związku niż szukać przygód na boku. Przy wyborze wibratora nie można sugerować się niską ceną, musi on być zrobiony z dobrej jakości materiałów , nie uczulać itp. Dobre są na przykład wibratory Leo ( można je kupić w secret place w Warszawie )