Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dres zawsze ma kobietę

Dlaczego dresiarze zawsze mają śliczne dziewczyny?

Polecane posty

Gość
tak tak... zresztą mogliby nie pojąc i nie pomiescić ... w swej ... wobrazni ( ?? ) ... ogromu wydarzenia :P :D he

Gość
rambo ale Ty nie jestes dresem !!!??

Gość
rambo !!! nie wolno uciekać sie do przemocy !!! trzeba rozmawiać !!! pomysl ... gdybym miała bic wszystkich katolików którzy mnie draznia ...

Gość
ach tak ... widzisz to te moje emocjonalne zaburzenia ... zupelnie nad tym nie panuję :P ale racja nie będe o tym mysleć ... kochanie :D

Gość
jedyna odpowiednia reakcja na przemoc to ... telefon do przyjaciela mającego przyjacioł :P ewentualnie ucieczka :P tak mi mężczyzni tumaczyli :P:D:D:D

czemu drażnią Cie tylko katolicy a nie np. muzułmanie? Wychodzi na to, że nie jest to kwestia światopoglądowa tylko draznią Cie jakieś rytułały bądź zbiór zasad czyt. zakazów...tak? kochanie??!!! ...nono:O

Gość
rabo ram nasze "kochanie" jest uzym naduzyciem gdyz nie wiem czym jest prawdziwa milość hehe wiesz pisze o katolikach gdyz dotychczas nikt innego wyznania nie irytowal mnie swym fanatycznym podejsciem do kwestii wiary ... więc de facto jedynie katolicy mnie irytują :D

Gość carolineeeeeeeeeeeeee
nie chce mi sie czytac, gdyz temat nie jest zbyt ciekawy, ale musze stwierdzic, ze JESZCZE NIE WIDZIAŁAM DRESA z LADNĄ DZIEWCZYNĄ. Kojarzą mi się z farbowanymi na blond lub czarno dziewczynami, ktore zatrzymaly sie w czasach, gdy modny byl solaryjny odcien skóry. Tandetne ubrania i rozowo złote dodatki. No, ale mogę się mylić. Pozdrawiam temat z dupy

Gość
rambo - nie uwazam się za fanatyczkę !!! ja nie "nawracam" na ateizm nikogo a juz na pewo nie na silę!!!

Gość mokasyny sa fajne i elengackie

skoro tak mówisz...ale wpis w Twojej stopce o krucjacie sugerowałby co innego...no ale kolejne wpisy nie każą brac tego poprzedniego poważnie...kurde mam mętlik w głowie. Zanim sie zrozumie co chcesz powiedziec trzeba najpierw przeprowadzic skomplikowane operacje matematyczne:P

Gość
i wlaśne o to chodzi ... ja zazwyczaj tak wyrazam to co pragnę wyrazić ... szkoda ze tak malo osób tutaj to rozumie heh

Gość
spokojnie słonce spokojnie :P