Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BzzOsa

PRACA MATURALNA! POMOCY?!

Polecane posty

Gość BzzOsa

Mam problem z napisaniem pracy maturalnej. Chcę to zrobić sama, ale brak mi pomysłów a szczególnie materiałów. Praca ma nie być oparta na samych lekturach gdyż jest wybrana z działu KORESPONDENCJA SZTUKI, w którego skład wchodzą także utwory poetyckie, muzyka, malarstwo itp.. Chcialabym uzyskać jakieś podpowiedzi, kierunek w którym mogę się udać aby praca była nie tylko dobrze napisana ale także i ambitna. Liczę na burzę mózgów i mnóstwo sugestii :) Dziękuje z góry. TEMAT PRACY: " Tytuł nie jest tylko nazwą dzieła sztuki, ale też kluczem do jego odczytania" Rozwiń temat, odwołując się do wybranych przykładów.

Gość rude girl
debilny ten temat:O ja mam o zbrodniarzach.. w miare prosty i jakże ciekawy:D

Gość obojetnosc nic nic
Miłosz , staff wiklina, obaz Memlinga sad ostateczny koniec lutego a Ty jeszcze planu nie masz????

No właśnie nie mam.. jakoś tak wyszło :P jak zawsze na ostatnia chwile.:P

Gość janiewiemmmm
po co Ci taki trudny temat?? przweciez ustne sie do niczego nie licza, ja wzielam najprostszy z nozliwtch temat- motyw cierpienia w literaturze i sztuce, samam sobie napisalam w 2 godzinki i dostalam 20 punktow (nie w bylejakim LO tylko w najlepszym w wojewodztwie). po co sobie zycie utrudniac???

Jestem studentką Uniwersytetu Warszawskiego, napiszę solidnie i szybko pracę maturalną na każdy temat za 50 zł. Bibliografia, konspekt i prezentacja multimedialna (na życzenie) w cenie. Zapraszam :))

Gość ujuyui
anikana jak juz dajesz takie ogłoszenia to zostaw chociaz jakiś email :O

heheh szybko sie ogarnelas z ta praca;p ja sama pisalam i zaczelam w pazdzierniku po trochu ale temat o wojnie wiec ciekawszy :p zawsze lepiej sie sprzedaje, nie mialam prezy nic, sam tekst i co 100%...wiec slabo z tym tematem zagmatwany nieco. Moze wez obraz "Sad ostateczny" duzo przekazuje nam, ludziom na ziemi

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281