Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milioner

Uderzyłem matke...

Polecane posty

Gość milioner

Kurwa ale jestem zły dzisiaj uderzyłem swoją matkę z otwartej ręki w głowę dość mocno ojciec do mnie doleciał i z nim też się poszarpałem zresztą to już nie pierwszy raz jak podnoszę rękę na matkę wiem że to okropne ale nad tym nie panuje jak wybuchnę boję się ze kiedyś kogoś zabije takie mam nerwy.Kłótnia wyszła o moją wklęsłą klatkę której nienawidzę wszedłem na temat operacji a matka swoje że tak źle nie wygląda itp w ogóle mnie nie słuchała tylko swoje.Mam straszne nerwy wkurza mnie totalnie wszystko przede wszystkim moja zła samoocena szukam wad u siebie i mam pretensje do matki....Często mam też myśli samobójcze!!!!!PROSZĘ O POMOC CO MAM ROBIĆ?????CZY JESTEM PSYCHOLEM??????????

Gość jestes skoncoznym oslem z taka
marna prowokacja. idz sie przejdz moze wpadniesz na cos ciekawego

Gość magdazzzzz
jestes psycholem, idz sie powies

Gość little navy grl
Niekoniecznie prowokacja, ja jestem dziewczyną, wiem, że nikt nigdy by mi w to nie uwierzył, ale u nas często dochodzi do rękoczynów między mną a matką. Ona jest psychiczna, niesamowicie nerwowa i jak się wścieknie to wali mnie w twarz, szarpie za włosy, a ja nie stoję jak kołek tylko jej oddaję. Wiem, patologia, ale takie są realia.

Gość milioner
to nie żadna prowokacja i czekam na normalne odpowiedzi!!!!

Gość milioner
czy idze leczyc takie patologie?????

jesli to prawda to zalecam zaawansowane leczenie psychiatryczne, leki na nerwicę i może się ogarniesz, piszę poważnie, masz problemy emocjonalne co zresztą sam widzę dobrze wiesz

stary jeśli cię stać to zrób sobie samotna wycieczkę gdzieś daleko za granice tak z miesiąc odpocznij wyluzuj się i wrócisz jako inny człowiek gwarantuję ...;)

Gość ffvvfbvfbvfvfevfvf f
czy ktores z rodzicow jest alkoholikiem ? czy czesto masz wrazenie ze robia z ciebie w domu wariata? moze masz dda??? jak miliony unnych osob? przecietny czlowiek sie do tego nie przyzna ze jest w domu ponizany a jego znaczenie umniejszane..zdanie i opinia deptana..byc m0ze jak inni jestes smieciem dla wlasnych rodzicow? to norma ..tak wyglada przecietny polski dom patologia...

Gość milioner
a c mi wycieczka pomoże?????

Gość little navy grl
Ja byłam kiedyś z matką u psychologa, psycholog powiedział że widzi że głowny powód problemów leży w mojej matce, w jej niesamowitej nerwowości i kompletną nieumiejętnością panowania nad emocjami. Niestety, matka stwierdziła, że nigdy więcej do psychologa nie pojdzie...

Gość milioner
nie rodzice są ok ze mną coś jest nie tak-czasami mi się nie chce żyć

Gość milioner
Tylko problem w tym że nigdy mnie nie słuchają jak coś mówię tylko swoje

Gość milioner
Teraz płakać mi się chce

Gość KAFFFFFFFA
Koniecznie psychiatra!!!!!!!!!

Gość milioner
mam jeszcze kompleks małego członka:( .. z tego powodu czesto kopię ojca w genitalia:(

Gość milioner
Ale co to może być!!!!!Depresja nerwico czy co?????

przeproś mamę i poproś o wybaczenie. Dla niej to na pewno jest równie cieżkie jak dla ciebie. Ona Cię kocha, ty ją również. Moze byc jeszcze dobrze, ale nie powtarzaj błędów. Idz do niej, przytul ją i poproś aby ci wybaczyła...Powiedz o tym co ci ciazy i o swoich emocjach. Taka rozmowa będzie na pewno dobra

Gość milioner
Proszę się nie podszywać!!!!!

Gość milioner
moze to wynik tego ze byłem czesto molestowany przez ojca w dziecinstwie.. dotykał mnie w siusiaka i mówił ze tak ojciec wyraza miłosc do syna:(

wg mnie nerwica, nie panujesz nad agresją, tylko i wyłącznie psychiatra badz psycholog, to nie znaczy że jesteś czubem

Gość milioner
czesto płacze do poduszki i wtulam sie w wał kołdry jak kobiecą pierś:(

Gość milioner
Proszę nie czytać głupich tekstów bo to jakiś smarkacz któremu się nudzi i się podszywa pode mnie

Gość milioner
16.53 znowu podszyw ,zróbcie cos z nim:(

to straszne ale napewno z jaliegos powodu doszlo do prowokacji strasznie mi cie szkoda

Gość pytanie na południe
nerwica objawia się trzęsieniem ciała, dłoni...głosu.. a takie coś, że ktoś krzycyz i do razu z rękami do bica to furiatka-agresja..zbyt agresywna ta osoba leki na uspokojenie.

Gość milioner
np jakie leki bez recepty bym mógł sobie kupić-po niedzieli pójdę do psychologa

moze tak ale nie mozna przekreslac kogos takiego dlaczego faceci tak lubia nas bic chyba sie czuja panami wtedy

bez recepty to tylko jakieś ziołowe ale to jest za lekkie, najlepiej psycholog, on Ci pomoże jeśli tylko wykażesz inicjatywę, będzie dobrze nie załamuj się