Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milioner

Uderzyłem matke...

Polecane posty

Gość a co sadzicie o tej dziewczyni
znam takie suczyska jak ty.. co to "jak im sie nie wpierdoli to strute cały dzien chodza i dupy nie daja"

Gość Amper..
Do autor topik.. A żeby Ci ręka uschła..:(

nie wydaje mi sie ze znasz masz mylne pojecie otym co piszesz dlaczego mnie obrazasz nawet mnie nieznasz to prymitywne

prymitywne to sa takie dziewuchy jak ty ktore wikłaja sie w zwiazki bez przyszłosci i tkwią w nich pomimo przemocy

ale nieznasz mojej histori wcale tak nie bylo pozatym nie jestem dziwczyna tylko kobieta i niewiesz naprawde nic niemasz pojecia nie wikłałm sie w taki zwiazek kiedys bylo normalnie popsulo sie po 14 latach wiec mnie nie oceniaj

Gość bierz sznur i
do lasu na jakies wysokie drzewo :D

moze i jestes dorosła ale twój styl pisania podpada pod gimnazjum..niewazne .. zyj i rób co chcesz i ratuj zbłąkane owieczki jak ten damski bokser-milioner o ile potrafisz

a ty jesteś normalnym człowiekiem nieczułym i wulgarnym obojetnym ale jak tobie to pasi to ok zyj i daj zyc innym

nie obrazaj mnie.. wiem ze chcesz sie dowarosciowac ponizając innych ale to tylko potwierdza twoja małosc i nikczemnosc

ja obrazam ciebie to ciekawe ja nie jestem typem kobiety wulgarnej ani obrazajacej innych pozatym mam kulture osobista ty też napewno ja posiadasz tylko ukryta jest głęboko milego wieczoru

Gość xxxxxy
milioner jakby nie zasluzyla to by nie oberwala. Po co sie wpier.... w nie swoje sprawy ;). Jestes normalny, nie psychol tylko czasem trzeba komus przyje... zeby zaczal cie powaznie traktowac i zrozumial ze nie jestes takim samym grzecznym chlopcem co kiedys :P. Jak ktos nie rozumie po polsku, o trzeba przetlumaczyc recznie i wbic mu to do lba, tak jak Ty to zrobiles :)

ja nikczemna nieznasz takich ludzi jak ja bym byla taka to nie bylo by ci tak milo ale nie warto nie jestes tego warta czy wart

Gość a co sadzicie o tej dziewczyn
mnie obraziłas a skoro mienisz sie osoba wrazliwa to powinno ci byc z tego powodu przykro..

no jest mi przykro bardzo cie przepraszam ze jestes taka inna i mnie obrarzasz

jak ty mozesz spokojnie spac gdy tak traktujesz ludzi...

traktujesz wszystkich z góry jakbys była pępkiem swiata..troce pokory i szacunku do innych ludzi.. matka cie tego nie nauczyła???

JA TRAKTUJE LUDZI Z GORY nigdy ja pomagam ludziom pracuje jako pielegniarka na odziele gieriatri mam tyle ciepla ze mogla bym obdzielic caly swiat ale jestem naiwna w tym co robie uwarzam ze ludzie moga sie zmienić i tu moja naiwnosć pdeszlam od męza i mieszkam z dziecmi sama kobieto chetnie bym pogadała z toba na gg i wtedy byś mnie ocenila

a co do mojej mamy to niemam juz zmarla dawno temu ale wiele mnie nauczyla

Gość xxxxxy
PS. Nie przepraszaj, bo wyjdziesz na mieczaka i dalej rodzice nie będą Cie traktowac powaznie, bo uznaja ze „skoro przeprosil to znaczy ze miałam racje” i dalej będą Ci narzucac swoje poglady na swiat.

ja cie nie oceniam tylko przedstawiam na podstawie twoich wypowiedzi twoją wyniosłosc.. moze i lubisz dzieci ale szacunek do dorosłych to u ciebie abstrakcja.. ciekawe dlaczego cie maz zostawił,,musiał miec jakis powód

jak masz gg to chetnie pogadam z toba zostawił bo znalazł mlodsz aale to ja odeszłam pierwsza i szanuje starszych pytanie czy starsi szanuja mnie

wyniosla nie wydaje mi sie jak jestes taka odwarzna to mozemy pogadać

nie jestem kobieta..skad takie załozenie?? i co pewnie teraz zmieniłas zdanie i nie chcesz konwersacji ze mna na gg??