Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwilena123

praca w excelu

Polecane posty

Gość malwilena123

Ratunku nie niegdy nie mialam stycznosci z tym programem od poniedziałku zaczynam nową prace powiedziano mi że muszę umieć pracować w excelu. pomocy niech mi ktość wytłumaczy

Gość malwilena123
:(

Nie jest ciężko, trzeba poznać tylko kilka podstawowych rzeczy. Poszukaj w necie jakies sciagi czy cos i pocwicz w domu. Jesli bedziesz robić jakies skomplikowane analizy to tak szybko sie nie nauczysz. Ja mam w pracy porobione czasem takie tabele, że sama juz czasem sie gubie co z czym :p Ogolnie excel jest fajny i bardzo pomocny.

Gość karinka232
To radzę Ci kup sobie jakąś płytę z tym programem i ucz się . Jest on bardzo pomocny faktycznie, ale tu na forum nikt Ci tego nie wytłumaczy. Musisz poćwiczyć sama . Kup jakąś płytę gdzie jest kurs krok o kroku i ćwiczenia. Najlepiej jeszcze dzisiaj lub jutro, bo jak będą Ci kazali zrobić jakiś obszerny raport to może być ciężko jeżeli nie masz żadnych podstaw.

Gość malwilena123
dzieki za podpowiedz

no sorry ale czego mozesz sie sama nauczyc ????? z jakiejs sciagi to co najwyzej jak wprowadzac dane, robic najprostsze obliczenia ale jesli ci powiedzieli ze masz pracowac w excelu to pewnie mieli na mysli jakies raporty a to juz wyzsza szkola jazdy nie wiem czy sobie poradzisz, szczerze to wątpię

http://www.skorzewo.edu.pl/informatyka/excel/index.htm tu masz jakies podstawy, poczytaj. Jak masz jakąś kumpelę albo kolegę to niech chociaz troche Tobie wytlumaczy jak sie robi sumy, rysuje tabele itp. Ja jak poszlam do pracy to w zyciu excela na oczy nie widzialam, ale zawsze podgladalam jak robi kolezanka i nauczylam sie sama. Siedzialam jak mialam chwile i jak nie wiedzialam to sie jej pytalam a dzisiaj smigam po excelku :) powodzenia :)

Gość Stokrotna_09
Na youtubie też są filmiki z nauką excela:)

Gość ghfgfg
to jakim cudem cię do tej pracy przyjęli skoro nawet takich podstaw nie znasz?

Gość malwilena123
nie znam bo nigdy wcześniej nie pracowałam w biurze

Gość malwilena123
Pariss bardzo dziękuje za ten link

Pracy w tym programie nie nauczysz sie w ciągu godziny wiec ćwicz. Same podstawy nie wystarcza by pracowac w biurze ktore wymaga tego obsługi.