Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zlosc

trace kontrole

Polecane posty

Gość zlosc

Potrzebuje pomocy. Moj brak cierpliwosci do otoczenia zaczyna przerazac mnie sama. Oceniam, krytykuje, mszcze sie, gniewam i tak coraz mniej ludzi jest przy mnie. Tak juz sie nakreciła sprezyna mojej wrogosci ze zaczynam zdawac sobie sprawe z tego ze mam problem. Obmyslam plan zemsty (tak tak wiem zemsta nie popłaca) na byłym. Z dnia na dzien jest coraz lepszy scenariusz. Kolezanka chwali dziecko swoje a ja gryze sie w jezyk aby nie powiedziec ze jest opózniony i sensacje o których tak nudzi to juz potrafia dzieci o połowe młodsze. Znajoma mówi ze jej były mąż ma ładna nowa kobietę , wiem ze chce abym powiedziała " ty tez jestes ładna" a ja na to "sliczna masz racje" Szef mówi ze sasiedzi mu zazdroszacza auta ja na to " zartujesz? to chyba biedota tam straszna mieszka w twim sasiedztwie bo samóchód nie powala na kolana " Koezanka robi urodziny i zaznaczyła ze w prezencie chce od wszystkich kase... mało furii nie dostałam .Wygarnełam jej co to znaczy prezent ze element niespodzianki jest istotny....ze zaprasza taka jedna z która sie nie znosi i obgaduja sie.Mowie" a teraz bedzie tobie zyczenia składac i buzi buzi ?" I po co ja sie wkurzam i nakrecam, chciałabym sie nauczyc olewac. Słyszał ktos o jakiejs terapii kontrolowania gniewu, emocji? Tak na marginesie rzuciłam fajki i nie pale pare miesiecy i mnie noesi ale to nie jest wytłumaczenie gdyz jak paliłam miałam podobnie ale teraz to sie bardzo rozwineło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować