Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka_1881

proszę o pomoc mamy

Polecane posty

Gość maleńka_1881

mam bolący problem. mam synka i karmie go piersią. nie było mnie ostatnio w domu przez ok 12 godzin. pokarmu się nazbierało tyle że musiałam po kryjomu w toalecie ściągać pokarm i to nie raz :( ale porobiły mi się też guzki w prawej piersi i to mnie martwi. co mam z tym zrobić? czy konieczna jest wizyta u ginekologa?

rozmasuj piersi i odciagnij dobrze pokarm.Musisz to zrobic bo jak nie to dostaniesz zapalenia a to naprawde boli.

Gość maleńka_1881
a czy to mozliwe że tego samego dnia przez to właśnie dostałam temperatury? czułam się gorzej niż jak bym miała gorączkę przy przeziębieniu :(

jak masz goraczke to mozesz miec zapalenie.sciagnij pokarm dobrze, i masuj ile sie da.

Gość maleńka_1881
dziękuje bardzo. a teraz tak wogóle teraz na inny temat. urodziłam dziecko w listopadzie i w połowie grudnia przestałam krwawić. nie dostałam do tej pory okresu. byłam u lekarza a on powiedział że każdy organizm inaczej to przeżywa. ale ja się martwię że coś jest ze mną nie tak...

Gość klikliklaaa
z reguły jak się karmi piersią to nie ma okresu. To norma. Pojawia się dopiero gdy już nie karmisz tak intensywnie, wprowadzasz np inne jedzenie dla dziecka i przez to spada liczba karmień piersią w ciągu dnia. Dziwne że gin Cię nie informował.