Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BumbsssMe16

Po analu wyplywa mi sperma pomieszana z krwia. Wstydze sie pojsc do ginekologa

Polecane posty

Gość BumbsssMe16

Czy to jest normalne? tA KREW LECI I LECI I LECI...

Gość tu142
UWAGA TROJAN DOWNLOADER W TYM LINKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.projektassassin.pl

Gość loloo
potwierdzam, w linku ktory podalem jest wirus

Gość BumbsssMe16
lunka00 ulżyło mi, cieszę się że ktoś inny też tak miał:)

Gość BumbsssMe16
no to co ci tak dupsko rozerwało jak mi ?;)

mi nic :D napisalam ze tobie :D w kazdym razie... idz do lekarza i sie nie wstydz. lekarz widzial gorsze rzeczy pewnie:P

Gość BumbsssMe16
Ale skoro podejmujesz temat to znasz pewnie to z własnego doświadczenia, ja się nie wstydze lunka00 że i dupa pękła a ty powinnaś pomóc skoro miałaś ten sam problem :(

ja tu wysmiewam bo nic innego nie mam do roboty chwilowo. i nie miala jak mi pekna dupa skoro nic tam nie wkladalam. dupa wychodzi a nie wchodzi i tyle. a teraz masz pecha skoro dalas doslownie dupy. poza tym nie wmawiaj mi ze dupa mi pekla ;f mnostwo osob wchodzi na tematy z ktorymi nie ma nic wspolnego zeby zabic czas, ewentualnie wyrazic swoje zdanie. a moje jest takie ze skoro nie wstydzilas sie dac wsadzic kutasa do dupska to teraz nie powinnas sie wstydzic lekarza

Gość BumbsssMe16
lunka00 przynajmniej nie ściemniaj że nigdy pena nie miałaś w pupie weszłaś tu bo miałaś i to nie raz pewnie:) no i może cię trochę rozerwało przy tym i jesteś ciekawa po prostu tematu;)

eee, moje zwieracze dzialaja. na tu na wszystko wchodze :P zeby zrobic te wszystkie perwersje musialabym miec juz ze 30 lat :P

Gość BumbsssMe16
Kiszkowanie to nie perversja;) Spróbuj jest ok no tylko że mi trochę siędostało za mocno przy tym:( Chyba lekarz nieunikniony :(

wiesz, wole nie...tak bedzie lepiej dla mojego tylka.. boje sie wielu powiklan z tym zwiazanych. a znajomosc biologi jeszcze bardziej mi je uswiadania. a skoro krwa ci cieknie to nie jest to ok :O lekarz serio jest nieunikniony :O

Gość BumbsssMe16
Muszę chyba jechać na ostry dyżur, wstyd ale pojadę bo to nie przelewki:( Mówię ci lunka00 pen w drugiej dziurce fajna rzecz:) Spróbujesz jak będziesz chciała, do tego trzeba dojrzeć ;) Na pewno spodoba ci się ;)

Gość mila jak zawsze
Ty się smiej a ona ci prawdę napisała.Porozrywało ci się coś inaczej by nie było krwi.

Gość mila jak zawsze
Przynajmniej lunka uniknie u lekarza ,, panie doktorze krew mi leci z odbytu bo kochałam się analnie'' :) Skoro ty już dojrzałaś to teraz masz:)

ktos mnie popiera :) hura :D dziekuje :D a bez anala by tego nie bylo, o! :)

Gość Jestem katowice
lunka00 ... BumbsssMe16 ma rację anal jest na prawdę świetny:) Tylko trzeba przy tym być delikatnym BumbsssMe16 po prostu trafiła na brutala który nie uważał :( jakbyś chciała mieć przygodę i się nieźle zabawić odpisz proszę :)

mam kochajacego mezczyzne wiec dziekuje za oferte. poza tym jak mowial, waginalny wystarczy. czego ty chcesz zboczuchu!? :P

Gość BumbsssMe16
Hahaha ha nie jedna pewnie dała dupy nie raz a że mi coś się stało to nie powód żeby robić z tego cyrk ! !

Gość Jestem katowice
Ja? Zboczuch ?!? lunka00 Chcem ci zrobić dobrze, nie pożałowała byś;) A twojemu mężczyźnie przydała by się edukacja w dziedzinie sexu:) Ale wcześniej czy później i tak spróbujesz i wspomnisz moje słowa ;)

nie wiesz jak wygladam, nie wiesz jaka jestem, nie wiesz skad jestem :P czemu mnie? :P pewnie nie jestem jedyna:P ...

poza tym moj facet dostosowuje sie do mnie wiec nic mu nie brakuje :) i odczepic sie od niego :)