Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

Czy jestem w ciąż???????

Polecane posty

Gość dropson123

Kochanie Panie Już 11 dni spóźnia mi się okres. Ostatnio pojawiły się u mnei dziwne objawy: jest mi ciagle duszno, gorąco, troszkę schodłam a do tego powiększyły mi się piersi :/ czasem mnie bolą,zresztą jak i brzuch, co jest typowe przed okresem, jednak niestety, dalej go niemam. W ostatnim czasię kochałam się z chłopakiem, jednak zawsze używamy prezerwatym a do tego on nigdy we mnie nie kończy. Czy możecie powiedzieć czym to wszystko może być spowodowane?

Gość Do Dropson123
Moja Droga, cykl kobiecy może się zmienić pod wpływem wielu czynników zewnętrznych, jak leki, alkohol, stres, zmiana klimatu, odchudzanie, zmiany pogody, jedzenie, choroba, etc. Albo - po prostu możesz mieć również przesunięcie cyklu ot tak.. po prostu. Objawy, które opisałaś pasują w pierwszej kolejności do zbliżającego się okresu. I nie przesunęła Ci się miesiączka, tylko widać owulacja wystąpiła później niż zwykle pod wpływem różnych czynników (wymienionych u góry). Dla upewnienia zrób test, bo nikt Ci nie powie czy jesteś w ciąży, bo takie objawy miewają i te w ciąży, jak i te, które się ciąży nie doczekały i dostały okres. nie panikuj - okres przyjdzie.

Gość dropson123
Witam Dzisiaj pojawił się u mnei straszny ból piersi. Nigdy tak przed okresem nie miałam. Okresu dalej u mnie nie widać.....czy któraś z Was tak miała ..... jużnei wiem, co mam o tym myśleć ;( bardzo sięstresuję tą sytuacją

no to zróbżesz ten test. juz byś wiedziała i miałabyś spokoj, to nie, bedzie sie denerwowac. nie rozumiem :/

Gość Do Dropson123
Ból piersi bardzo często pojawia się przed okresem. I to, że nie miałaś, nie oznacza, że nigdy taki objaw się nie pojawi :) I jak napisała przedmówczyni - zrób test, to będziesz dokładnie wiedziała.

Gość dropson123
Witam Zrobiłą test i wynik wyszedł negatywny. Okres mi siędalej spóźnia - już12 dzień! Zaczynam miwać niepokojace objawy, które mnei załamują ;( straciłam dużo KG, pobolewają mnie mocno piersi, czasem boli w podbrzzuszu i momentami bywa mi nie dobrze.... naprawde nie wiem, co mam o tym myslęć. Byc może przyczyną spóźnienia okresu jest spadek 4-5 kg w ostatnich 2 misiącach, jednak co spowodowało u mnie ten spadek? Prosze, niech któraś Pani mi odpowie

Gość dropson123
Czy jakaś Pani mogłaby mi coś doradzić bądź mnie pocieszyć ;( ? Już prawie 2 tygodnie spóxnia mi się okres. mam strasznie obolałe piersi. Test podał na razie wynik negatywny a wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień. do tego czasu umrę ze stresu...

Gość antoine
mój lekarz mówi, że okres ma prawo spóźnić się 14 dni. jeżeli opóźnienie będzie dłuższe wtedy zacznij się stresować - może to być ciąża, ale też jakieś schorzenie. Narazie wyluzuj, okres pewnie lada chwila się pojawi :)

Gość lelum polelum lelum
idź do lekarza debilko, a nie będziesz smęciła na forum. Co mam Ci napisać, że w ciąży nie jesteś? A niby skąd mam to wiedzieć?! Do lekarza idź to się dowiesz. Ręce opadają na takie idiotki.