Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka macie opinie

Isc samej do klubu/na dyskoteke??

Polecane posty

Gość jaka macie opinie

Hej, niedawno przeprowadzilam sie za granice i nie znam na razie za duzo osob w nowym miescie. Moj facet lubi od czasu do czasu spedzic wieczor tylko z kolegami i dla mnie to jest ok, tylko wtedy ja zostaje w domu i nie mam co robic. Chetnie poszlabym na impreze sama, tylko z drugiej strony mam takie glupie uczucie, nigdy nie chodzilam na imprezy sama. Co myslicie o osobach (przede wszystkim o kobiecie) ktora sama idzie do klubu. Nie chce zeby wszyscy mysleli ze jestem na lowach na faceta czy cos w tym stylu. Poza tym nie jest glupio samej siedzeic przy barze, nie rzuca sie to w oczy? Nie wiem, z jednej strony nie mam problemu wyjsc samej, a z drugiej nie wiem jak to wypadnie i czy nie bede czuc sie glupio? Byl ktos z was sam w klubie, na imprezie? Napiszcie cos, w sumie moglabym sie juz przebrac i wyjsc, a ciagle nie wiem :(

Gość ewfewfewfwe
up bo mam taki sam dylemat, tyle ze jestem singielka..... chce isc gdzies ale nie mam z kim wejsc,i co? siasc samej przy stoliku? :O lub przy barze, gdy barmana nie znam?? :O

Gość tjtyjftgjyf
hahahaha ;d

Gość ewfewfewfwe
WIEM ZE TO STARY TEMAT ale tak jak pisze, o sobie...... mam ten sam dylemat..

Gość Sama nie wiem...
Ja tam wolę chociaż z koleżanką... lepiej jest znać chociaż jedną osobę, żeby mieć do kogo się odezwać... jak nie masz koleżanek, ot poznaj:) w klubie fitness, na kursie, w pracy - chyba nie żyjesz sama?

Gość ,lmknjbhvg
szczerze to ja bym się bała :O

Gość ewfewfewfwe
a na fitness wypada isc samej?:O nie mam kolezanek.. w pracy sami starzy i zamezne/zonaci

Gość Sama nie wiem...
Tak, na fitness wypada. Tam są zajęcia grupowe no i w szatni można pogadać, jak się chce. Oczywiście każdy ma swoje podejście. Kwestia śmiałości i zdolności do nawiązywania kontaktów. Jeżeli to potrafisz, to każde miejsce jest dobre.

Gość sie zastanawiam
Mam ten sam problem, nie mam z kim wyjsc i zbieram sie na samotne wyjscie. Nie bede czekala az jakas kolezanka dostanie wychodne od meza zeby wyjsc do ludzi. Ostatnio na imprezie bylam miesiac temu, na wigili pracowniczej.