Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adam525190190

Szukam Cię! Nie spocznę dopóki się znów nie zobaczymy

Polecane posty

Pomóżcie mi proszę odnaleźć dziewczynę [i]Szukam Cię! Nie spocznę dopóki się znów nie zobaczymy, muszę z Tobą porozmawiać.[/i] Proszę Was roześlijcie ten [url=http://www.youtube.com/watch?v=KCQLgJgcDMc]KLIP[/url] po znajomych, gdy adresatka zobaczy go to będzie wiedziała o co chodzi. Tylko w ten sposób mogę jej szukać. Adam

Gość Mysle ze nalezy pomoc chlopu
:)

Gość A JA MYŚLĘ ŻE
chłopak szuka nieznajomej o której nic nie wie....a niestety może sie okazać że jak ją znajdzie to ona okaże sie nie taka jak on ja sobie wymyślił. ja radzę sobie darować i znaleśc sobie realną dziewczynę a nie żyć z nadzieja że znajdziesz kiedys tę której szukasz. możesz sie bardzo rozczarować. a co jeśli ona nie będzie zainteresowana tobą?

Gość A JA MYŚLĘ ŻE
a poza tym jak chcesz ją znaleść? może sie zgłosić do ciebie milion takich, które będa mysleć że to o nie chodzi...... jakieś szczegóły mogłeś podać, skad ta nieznajoma, gdzie się widzieliście, jak wygląda....a tak, to zycze powodzenia

bez sensu,w taki sposob nigdy jej nie znajdziesz wiesz cos o niej? chociaz gdzie mieszka?(chodzi o miejscowosc)

Gość p o m a g a m
:) a co mi tam;)

Gość ale czub

Gość czub ...bo zakochany
:P

Gość laska hebanowa
kolejny zakochacz:P

Gość kafedemo
juz widzialam to na demotywatorach... przeciez jesli rzeczywiscie szukasz konkretnej "nieznajomej" to bez podania zadnych szczegolow wygladu, spotkania, miejsca, jak i czegos osobie, to zadna ktora ma troche oleju w glowie sie nie zglosi..