Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o wasze zdanie

do tych, ktorzy mieli wesele - zrobili byscie je jeszcze raz?

Polecane posty

czy zdecydowalibyscie sie jeszcze raz na wesele gdybyscie mieli wybor? Bo ja mam slub i wesele za pol roku, czasem zal mi tych pieniedzy, ktore muslmy na nie wydac, bo dlugo je zbieralismy - sami pracowlismy na nasze wesele - i w sumie szkoda wydawac te pieniadze, a z drugiej strony czy nie ebdziemy zalowac ze nie mielismy wesela?

Ja że miałam tylko ślub cywilny, to skromne przyjęcie dla świadków tylko. Oczywiście cała rodzina ma wyrzuty do nas, bo kasy jak lodu a wesela nie było....

rodzina akurat nie ma nic do gadania, jak chca wesela niech smai je sobie roba :p

Wesele będę dopiero mieć za 3 miesiące. Ale nie żałuje. Taki ważny dzień ma się raz w życiu i wymaga odpowiedniej oprawy.

Gość nawet nie tylko raz

ktos jeszcze sie wypowie

Gość jasssneee że tak
Wogóle w całym tym zamieszaniu pt. "pobieramy się" wesele jest najfajniejsze! W sumie chyba tylko dla wesela zdecydowaliśmy się "zalegalizować" nasz wieloletni związek i nie żałuję - bo było faaaajoooowoooo :D:D:D

a nie szkoda wam bylo tych pieniedzy, ktore przeznaczyliscie na wesele? Przeciez mozna by sie dlugo za to utrzymac, kupic dzialke pod budowe (no moze nie cala dzialke ale duza czesc ) albo super samochod czy oplacic studia...

co do demotywatora to kredytu na wesele nigdy bym nie brala. wolalabym wziac sam slub i zaprosic rodzicow na obiad i to wszystko. Nie rozumiem ludzi ktorzy biora kredyty w mysl "zastaw sie a postaw sie" niech rodzina widzi ze stac mnie na wielkie wesele...glupota. Pieniadze na wesele mamy , ale ostatnio sie zastanawiam bo troche ciezko wydawac tak ciezko zarobione pieniadze na jedna noc..a z drugiej strony czy nie ebdziemy zalowac, ze nie mielismy wesela bo wolelismy dobra materialne?

Gość zwykle szczesliwa kobieta
ja tam nie mam parcia na wesele i nie chcialabym miec. po peirwsze, szkoda kasy po drugie, nie lubie byc w az takim centrum zainteresowniaa po tzrecie, wolalabym pozwiedzac swiat, niz wydac to na zarcie i alko. zrobilabym raczej cos skromnego. ale kto wie, jak bedzie.

Gość BabyBlue
Za to kase co ma isc na wesele to mozna pojechac w 2 tygodniawa podroz poslubną.