Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość switezi_blask1861

GÓWNIARA SIĘ OBRAZIŁA

Polecane posty

Gość switezi_blask1861

dziś dziewczynka mojego syna się obraziła bo jak syn się zapytał czy może ją wziąć na obiad to powiedziałam ok ale tylko żeby się nie krępowała, a ona jak dla syna się rozdarła że nie pierwszy raz idzie i czemu miałaby się krępować. Nie rozumie dlaczego tak się ją traktuje że jak problem przychodzić nie musi i zawsze musi być ale... blabla Bogu dzięki w porę synek powiedział że nie ma prawa tak mówić ja zwariuję z nią przysięgam! czy wy też macie takie problemy

Gość switezi_blask1861
zawsze teściowe najgorsze a dziewczyny fiu bziu w głowach pustych mają

Gość hahazalone
kolejna mamusia ktora syneczka jak mezusia traktuje hahahahaha

Gość switezi_blask1861
21 gówniara 19

Gość switezi_blask1861
MANIPULANTKA zapsuła mi cała niedziele

co się przejmujesz gówniarą :D jaka sobie dziołchę wybrał taką synek będzie miał :D

Gość switezi_blask1861
nie musi przychodzić

Gość a ty sie nakręciłaś mamuśka
bardziej od niej

jak dziewucha chce zrobić z przyszłej teściowej jędzę to nic nie poradzisz:D dla mnie to przewrażliwona na swoim punkcie gówniara.

Gość switezi_blask1861
To czego ona przyłazi

no do syna przyłazi:P jak taka się przyśsie to jak taka pijawka :D:P

Gość switezi_blask1861
przyłazi raz w miesiącu a potem pyta sie syna czemu muszą siedzieć w kuchni i a nie w jego pokoju nie rozumie ze synek musi obiad zjesc i lepiej zeby ze mna siedzieli

Gość a mamuska to zwykle
zazdrosna o dzwiewczyne synka i tyle...taka prawda ale sie nie przyzna bo wiadomo zawsze gowniary glupie i winne sa.Jak juz o niej gowniara piszesz to widac ze Tobie dziewczyna przeszkadza i synusia sama dla siebie chcialabys miec.

Gość switezi_blask1861
CZY wszystkie dziewczyny takie sa?

Gość a mamuska to zwykle
taaaa wszystkie takie same i Ty tez taka bylas a teraz stara jedza z Ciebie.Jak bym byla ta dziewczyna to bym sobie poszla ale wlasnie o to Tobie chodzi stara jedzo:-O

Gość dla takich mamuś jak ty
( mierna prowokatorko) wszystkie dziewczyny są takie same :)

Gość switezi_blask1861
i tak nic nie je jak przychodzi , a mój syneczek codziennie u niej siedzi mnie to też denerwuje nie rozumie że on musi sie uczyć

Gość a mamuska to zwykle
znam takie jedzy ja Ty.Chryste Panie kazda dziewczyna im przeszkadza, potrafia obrobic im dupy i zawsze znajda cos do przyczepienia.Dziewczyna widzi dokladnie ze zazdrosna jestes i ona ci przeszkadza a wiec stad jej reakcja.Taka glupia ona nie jest jak Ty uwazasz!A Twoj syn 21 lat ma wiec obiadku u mamusi jesc nie musi i sam moze decydowac czy bedzie sie uczyl czy nie.Zalosna jests kwoka:-O

Gość switezi_blask1861
teraz nie ma się szacunku do nikogo taka prawda tak wy mamusie uczycie swoje dzieci

dajcie jej spokój, ja Cie autorko rozumiem :) mam świetną teściową, której niestety jej druga synowa nie lubi, bo tez takie bzdurne argumentty przytacza jak wy :O a mieszkaja ponad 500 km stad, wiec nie wiem w czym jej ta tesciowa przeszkadza, ja sie z nia widuje dzien w dzien i jakos mnie nie zjadla :D autorko, olej ja, Twoj syn sam przejrzy na oczy 🌼 ale na obiad to byz mnie mogła zaprosić ;)

Gość a mamuska to zwykle
wiesz jakby Twoj syn mial 15 lat to jeszcze rozumiem ale on ma juz 21 wiec bez przesady!Taka prawda jest ze znam takie Panie z synami w tym samym wieku i one sie tak samo zachowuja bo synek to jest JEJ i tylko i wylacznie JEJ:-OTo wyglada tak jakby dorosly syn zastepowal partnera niestety a Wy robicie wszystko zebyscie same nie zostaly...to takie zalosne jest bo jestescie zlosliwe:-O

dlaczego nazywasz ją gówniarą? to juz pokazuje jak ją traktujesz, ona pewnie to czuje i dlatego tak mówi, ehh nie ma to jak przemądrzałe mamusie

Gość PPP -------------
Przychodzi pewnie dlatego że im w łóżku dobrze hahaha

tak jak tutaj ktoś wspomniał, synek nie zastępuje partnera :) także trochę luzu i dystansu do przyszlych synowych, chyba wy nie chcialybyscie drogie mamusie być tak traktowane? ;) ale cóż czego się spodziewać po kobietach, one zawsze musza komplikować i robic problemy z niczego :D

Gość kobieto ogarnij
Jestem matką córki której chłopak siedział u nas codziennie (zero pretensji cieszylismy się że dobrze sie u nas czuje ) za to moja córka praktycznie była u niego 3 razy bo jego mamusia uważała że dziewczynie nie wypada. Tak samo jak moja córka miala chłopaka zapraszałam go na pierwszy dzien swiat i jakies inne drobne swieta bo skoro moja córka dobrze sie z nim czuje czemu nie ? a ty żałujesz zaprosić ją ? masz problem twój syn chcialby żeby była z wami a ty zamiast powiedziec : no pewnie niech przychodzi to zarzucasz jej że bedzie sie krepować? Myślisz że ona idzie sie nażreć? może chciałaby też w domu chłopaka spedzic czas bo np. nie może go zaprosic do siebie jednego dnia ? tego nie pomyslalas stara jedzo