Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaśna

głupia moja zazdrość

Polecane posty

Gość smutaśna

nie moge przestać być zazdrosna o swojego chłopaka.. czesto sie o to kłucimy bo tylko go podejrzewam.. jak sie tego pozbyc ????????????????/

Przeczytaj ksiazka "Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy"tam jest fajnie opisane, nie tylko o zazdrosci.Generalnie jak jestes zazdrosna to swiadczy o niskiej samoocenie i on to widzi.

Gość smutaśna
jestem zazdrosna bo mam podejrzenia ze mnie oszukuje... chwytam go na tym nie kiedy

Gość Nicola1111
smutaśna tu Nicola ale nie wiem czy pisze do dobrej osoby

Gość smutaśna
on chodzi nie kiedy z kumplem do baru na piwo.. kiedyś tak był i mi powiedział że widział tam swoją była i że tylko powiedzieli sobie cześć ale mam wrazenie że nie tylko... innym razem był i potem mi mówił że taka jego kolezanka chciała mu usiąść na kolana ale ja odepchnął... no dobra że mi to mówi ale potem jak on mowi ze chce isc do baru to ja już myśle którą tym razem tam spotka... jest jeszcze taka jedna jego dawna znajoma... ale z nia sie zadko widzi, ale nie cierpie jej bo kiedyś jak byliśmy na imprezie i ona też tam była to jak sobie popiła to rzuciła tekst do mojego chłopaka TEZ CIE KOCHAM. zareagowałam od razy.. powiedział EJ EJ JA TU JESTEM JAK BYŚ NIE ZAUWAŻYŁA!!! cała droge powrotna sie we mnie gotowało..

Gość smutaśna
hej ta nikola z którą kiedyś pisałam>??

Gość Nicola1111
tak ale musiałam zmienic pseudonim bo był juz zajęty

Gość smutaśna
aha to fajnie że znow sie znalażłyśmy.. Co tam u Ciebie??

Gość Nicola1111
no fajnie u mnie w sumie bez zmian a u Ciebie widze ze nie za fajnie

Gość smutaśna
no tak nie ciekawie.... walentynki było cudownie a w tygodniu już mnie wkurza..

Gość smutaśna
wiesz zastanawiam sie nad naszym zwiazkiem... i to poważnie

Gość Nicola1111
To przesrane u mnie walentynki tylko do 22 byly fajne potem bylo okropnie a Ty podejrzewasz ż e twój chłopak Cię zdradza moze powinnas go zakonczyc

Gość smutaśna
on mówi że ma rozum i że gdyby chciał to by zdradził a że niechce to tego nie zrobi i że po roku bycia z nim nie powinnam go podejrzewać ale to nie jest dla mnie argument że po roku tego nie zrobi... wogóle ostatnio czuje cos dziwnego że jestem tylko przedmiotem ;-((

Gość smutaśna
a u Ciebie czemu były tylko do 22??? ja sie z nim widziałam tylko 5 godzin..

Gość Nicola1111
Moim zdani a wiem że to nie jest łatwe powinnaś z nim zerwac zwlaszcza po tym jak cie zostawia i znowu wraca jesli by chcial z Toba byc to by cie nie ranil w ten sposob on Cie meczy psychicznie ja Ci tylko doradzam to zależy od Ciebie

Gość Nicola1111
Na walentynki wyjechaliśmy na weekend do zakopanego było cudownie dopoki sobie nie ubzdurał że taki chłopak mnie podrywa a ja to odwzajemniam kazal mi isc do hotelu i zaczoł sie awanturować wogole zachowywał sie jak wariat popsoł całe walentynki i mówił że ja je popsołam

Gość smutaśna
nie mam odwagi od niego odejść.. ostatnio poważnie rozmawiał z nim o tym jego ciągłym zrywaniu... on powiedział że już nie bedzie tak robił bo mam racje że to jest głupie i ze to nie jest rozwiazanie...

Gość Nicola1111
no to zobaczysz jak przestanie sie tak zachowywac to moze sie zmieni a moze zacznij z nim chodzic na te imprezy wtedy bedziesz wiedziala cz cie zdradza

Gość smutaśna
to jest troche skomplikowane

Gość Nicola1111
ALE CO

Gość smutaśna
no bo dzieli nas troche km i ja nie mam jak jechac zeby go sprawdzić a on nie ma juz swojego auta i jak jedzie to kolegi autem..

Gość Nicola1111
Aha sorry myslalam ze mieszkacie razem no to troche problem a moze Ty troche przesadzasz ja nie mowie ze sie mylisz ale moze on naprawde Cie nie zdradza mj jaki jest taki jest ale mnie na 100 % nie zdradzi

Gość smutaśna
no morzesadzam bo on niby tez taki nie jest ze zdradzic ale nigdy nic niewiadomo... mam swoje mysli przez to ze on jest taki chłodny tylko w walentynki był słodki.. ostatnio mi napisał ze mam mieć do niego jakis dystans...nie wiem jak odebrac

Gość Nicola1111
ja sama nie wiem co o tym myslec chodzi Ci o to że chlodny bo Cie nie przytula itp

Gość Nicola1111
i nie rozumiem co to zanczy dystans w związku

Gość smutaśna
chodzi o czułość np w smsach... cały tydzien nawet głupiego kocham nie napisał. zero ciepłego słowa skarbie itp.

Gość smutaśna
ja już wogóle nie rozumiem kim ja wogole dla niego jestem

Gość Nicola1111
Nie wiem moj tez mi nie pisze w smsach moze dlatego ze mieszkany razem ale moj tez caly czas dzwoni i nie daje mi spokoju moze Twój nie lubi okazywac uczuc

Gość smutaśna
dupa na poczatku to nie mogłam sie opentac od smsow i to czułych teraz zero nic kompletnie nic

Gość Nicola1111
To ja nie wiem może go denerwuje że jestes zazdrosna a on o Ciebie jest zazdrosny ???