Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieg mnie dobija psychicznie

chłopak który mi się podoba prawdopodobnie ma dziewczynę

Polecane posty

czy więc warto zrobić coś żeby pokazać mu że nie jest mi obojętny???

Gość atrament
urzekła mnie Twoja historia...

no, mnie też :):):)

Gość smutaśna
najpierw sprawdz czy ja ma... nie potrzebnie masz sie łudzić że coś z tego będzie... bo chyba nie chcesz rozwalić czyjegoś związku..

Gość atrament
a poważnie to nie mam pojęcia. Się mówi "róbta co chceta" :)

Gość atrament
ja zawsze miałam ochotę na faceta który jest w związku dlatego wiem co czujesz

Gość atrament
mało tego, miałam nawet takiego, tyle że za późno się dowiedziałam że zajęty :( Witam :D

no, pewnie że nie chcę rozwalić związku- przecież gdybym miała pewność że ma kogoś to nie myślałabym o nim. tylko właśnie nie wiem jak sprawdzić czy kogoś ma; niby wydawało by się to proste, ale jedynym pewnym sposobem byłoby zapytanie go osobiście, ale nie chcę robić z siebie idiotki więc...

Gość atrament
a poza tym chyba się zakochałam w moim podszywie i w związku z tym nigdy nie zaczernie nicka, bo wtedy i on mnie opuści :( Myślicie że to ma szanse??? :D

Gość atrament
witam , już nie spisz?

eh atrament...właśnie on jest naprawdę ok i gdybym się miała w to wkręcić a potem się dowiedzieć, zę on kogoś ma...hasło: cieszę się że jest szczęśliwy byłoby odniosłoby się tylko do teorii.

Gość atrament
samemu nawet leniuchować się nie chce :( Tak bywa

Gość smutaśna
zobacz jakich ma kumpli może masz gdzieś tam znajomego... i wtedy zapytaj tego kogoś czy wie czy twój cel ma dziewczyne...

Gość atrament
to wyjdź z czterech ścian i się dotleń na jakiś spacerek i pamiętaj że Twój cień zawsze będzie za Tobą ;)

Gość atrament
śnieg mnie dobija psychicznie ... po pierwsze mam prywatnego podszywa, wiec nie wszystko co tu pisze jest moje, ale wcale mi to nie przeszkadza, a po drugie najpierw sie dowiedz co i jak, ja na prwde dowiedzialam sie za pozno a teraz chetnie bym skurwiela wykastrowala :D

Gość zgoogluj go
mam to samo, od roku pracuje z facetem - zlecam mu co jakiś czas pracę - nigdy się nie widzieliśmy, ale... no właśnie ale zgooglowałam go - jest rewelacyjny, bardzo bym chciała się z nim spotkać, podoba mi się, wiele razy rozmawialiśmy, ale nigdy się nie widzieliśmy jak tu sprawdzić, czy kogoś ma z googli wynika, że niekoniecznie, ale no właśnie ALE ło jezu:)

Gość atrament
hmmm czasami cień może być przede mną . A na sacerek wyjdę, jak się trochę ogarnę, po co mam ludzi straszyć..

Gość atrament
zgoogluj go - jak to się nie widzieliście a Ty jesteś nim już zafascynowana??? nie łapię, za tępa jestem chyba

Gość atrament
no to do łazienki i szaf robić się na bóstwo bo strachów na ulicach setki

Gość atrament
a ja się zastanawiam czemu tu wszyscy na podszywaczy narzekają...:) A zrobię się zrobię i na podboj świata :D

no pewnie że już go zgooglowałam:) tyle że nic z tego nie wynikło. ma NK- ale wszystko co jest możliwe to jest zablokowane. Nie ma Facebooka. co do znajomych- kojarzę jego kolegów, ale czułabym się głupio pytając któregoś z nich czy ma dziewczynę- to pewne że mu powiedzą i wyszło by tak samo gdybym zapytała się go osobiście. a my jesteśmy tylko na cześć.

Gość atrament
bo ja jestem wyjątkowy jak widzisz a teraz ruszaj , bo ja też lecę sobie gdzieś... :D

Gość atrament
no właśnie widzę :) Mykaj, ja też się ruszam od mojego przyjaciela kompa. Miłego dnia :)

Gość atrament
a tak w ogole to nie kazdy ma tendencje do wirtualnego ekshibicjonizmu i kiedy tak czytam o tym googlowaniu to ciesze sie ze nie wpadlam w wir NK i innych tego typu tam... A Wy skoro jesteście tylko na cześć to narazie się nie nakręcaj, może okazać sie nie wart uwagi.

wiem że to głupie i hipokrytyczne z mojej strony- bo jestem wielka przeciwniczką NK- a jednak tam weszłam.;/ tzn. wydaje mi się że jest wart uwagi, bo chociaż my jesteśmy tylko na cześć to znam jego poczucie humoru i sposób bycia- naprawdę jest uroczy.

więc co mogę zrobić ludzie?

Gość zgoogluj go
kurde, moj nie ma profilu na nk niestety, sprawdzilam goldenline, facebook - nie ma info o dziewczynie no ale taki super gość nie moze byc sam:( sprawdź jeszcze yahoo

o tym "swoim" tez tak mysle. taki spoko gosc nie moze byc sam:) ale w 2 strone to nie dziala tzn ja spoko dziewczyna:) jestem jednak sama. czy googlowanie odpada, bo i tak nic nie dało. co jeszcze?

Gość skad go znasz
? może jest jakaś życzliwa dziewczyna w otoczeniu, która możesz podpytać? z druga rzecz - jak on sie zachowuje wobec Ciebie? zachęca Cie jakoś?