Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 33 Wwa

Czy karanie faceta brakiem seksu jest dobrą karą?

Polecane posty

Gość Patrycja 33 Wwa

Gość kropka90
Hehe to zależy od faceta ;) ale raczej tak. Brak seksu najszybciej uświadomi mu, że sobie nabrechtał :) Jesteś OKROPNA! :P

Gość pappi
karanie faceta?? - jesli przypomina psa i trzeba go nauczyc, ze nie sika sie na dywan... brak seksu- nie ma problemu, znajdzie u innej

Gość szsssz
pewnie ze dobra kara facet przynajmniej ma szanse na poznanie nowej dupy :D

Gość hgerty7
dla faceta to najgorsza z możliwych kar,bardzo skuteczna ... www.skapiec.pl/#from41355

Gość Psychologia Marsa
Prawda jest taka, że w chwilii gdy kobieta zaczyna karać faceta brakiem seksu, automatycznie u faceta włącza się mechanizm poszukujący nowej partnerki. Gdy już znajdzie odpowiednią i ją zdobędzie, zostawia tą która karała z dnia na dzień. Proste.

Ja wiem czy karanie... To chyba nie o to chodzi... Jesli sie pokluciliscie, no to chyba nie idzie sie do lozka, bo nie ma na to ochoty. Sex jest w tedy gdy jest milosc. Ja tak uwazam. Kieruje sie uczuciami.

Gość Margolcia27
pappi karanie faceta?? - jesli przypomina psa i trzeba go nauczyc, ze nie sika sie na dywan... brak seksu- nie ma problemu, znajdzie u innej. Zgadzam się, że karanie przypomina psa. Jeśli karzesz faceta czymkolwiek, to znaczy, że go nie szanujesz i tyle. To czy znajdzie u innej czy nie, to sprawa jego charakteru a nie braku seksu z jakiegoś powodu. Dori30 Ja wiem czy karanie... To chyba nie o to chodzi... Jesli sie pokluciliscie, no to chyba nie idzie sie do lozka, bo nie ma na to ochoty. Sex jest w tedy gdy jest milosc. Ja tak uwazam. Kieruje sie uczuciami. Zgadzam się z Tobą w 100 %

Gość pendzoncy królik
www.odloty.pl to jest kara?