Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baska86

heja jest ktos z warszawy lub z pomorza z jakiegokolwiek tam miasta????

Polecane posty

jak wyglada zycie w stolicy lub nad morzem latwo znalezc prace itp. itd. ???

Gość 500 - Internal Server Error
w wawie nic nie ma, nie przyjeżdżaj tu bo za dużo was, przyjezdnych 🖐️

Gość oferta tylko dla pań
W warszawie jest lipnie, nie mogę znaleźć sobie kobiety, a tyle ludzi :O

Gość jestem z Warszawy.............
mozliwości większe jak w każdym dużym mieście. Ale i życie droższe i praca na ulicy nie leży że tak powiem. A chętnych przyjezdnych cała masa

taaa , ja jestem z wawy, od 3 miesiecy szukam pracy i nic tylko ulotki, mięsny, dźwiganie towarów, call center , przedstawicielstwo...czyli głównie wciskanie kitów i te inne , nawet do pracy w byle butiku wymagają teraz doświadczenia :/ no chyba że szukasz pracy na wyższym poziomie i po studiach...

z pracą wszędzie jest chujowo :) Bo niby praca jest, ale z tego co zarobisz to możesz wynająć pokój u kogoś i jeść produkty tesco value :O

nad morzem to pracy w huj ale latem bo zima nad morzem ciężka ( choc ja nie narzeka :P) a jakiej pracy szukasz ?

nie nie na wyzszym, wiecie co jestem ze slaska ale tutaj zycie jest ciezkie wiem ze nie tylko tutaj ale na pewno w stolicy sa wieksze szanse na znalezienie pracy tak mi sie wydaje. chce stad wyjechac

Gość 500 - Internal Server Error
"oferta tylko dla pań W warszawie jest lipnie, nie mogę znaleźć sobie kobiety, a tyle ludzi " a no to ja faceta :o

baśka wszędzie jest ciężko, a dobrze tam gdzie nas nie ma. O pracę jest trudno a życie jest "drogie".

nad morzem to na pewno znajdziesz kelnerek i do pracy na stoiskach zawsze potrzebuja ale od kwietnia dopiero bo teraz to lipa jest

Gość ja jestem ze wsi Warszawa
momy presidenta bufetową walcową morową wiejską dziewuchę. :) no i metro tyż momy.:)

Kontakt: 91 321 15 60 Hotel Gold*** Zatrudni pracowników na stanowisko pokojówki oraz pomocy kuchennej. Praca w miłej atmosferze. Wszelkie informacje pod podanym wyżej nr telefonu. Kontakt: 883 200 102 ZATRUDNIE osoby z prawem jazdy kat b Wymagane doswiadczenie i dyspozycyjnosc wysokie zarobki praca na terenie świnoujście i calego zachodniopomorskiego ontakt: 507 041 075 Praca jako sprzedawca na rynku niemieckim od ok. 10 marca.

tak tylko chodzi o to ze musze sie w tym roku jeszcze wyprowadzic bo mieszkamy na kupie w 6 osob w 2-pokojowym mieszkaniu. wiem ze inni sie stad nie wyprowadza wiec ja bede musiala i nie chce tez zostawac na slasku.

Kontakt: 693 456 260 Zatrudnię sprzedawcę do sklepu spożywczego w Międzyzdrojach. Praca stała. tel. kom. 693 456 260