Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaona1234

Co sądzicie o dziewczynach, które w wieku

Polecane posty

to że komus sie udało nie musi i tobie choc może więc co bedzie jak sie wypali swoja drogą jest mój :D he he widać że pierwszy

Bo byliśmy w sobie zakochani już wtedy i jeszcze wcześniej ;p po prostu to wiedzieliśmy oboje :] i chcieliśmy tego, dżizys ale wy nierozumni jesteście :D

Gość urtykulik
myszka83 ty wyszłaś za swojego mężusia BO WPADŁAŚ Z NIM :D:D:D to się tu ie mądrz :P

W takim razie nie pieprz o miłości, tylko o zakochaniu. W ciągu, powiedzmy, 6 lat można się spokojnie zakochać 15 razy, i wieku 24 lat mieć 15 partnerów na koncie, jak ktoś będzie miał mniej szczęścia niż Ty, i nie trafi akurat na Tego Jedynego.

Gość urtykulik
to chyba masz rozdwojenie jaźni albo nie pamietasz co na forum wypisujesz :classic_cool:

ślub w ciązy brałm fakt ale dziecko mam planowane tylko slub nie chciałam ale wziełam

Gość Foxy_coxy
Lacrymoska, ale ty chuda jestes! Patrze na ta Twoja stopke i mi sie wydaje, ze powinnas sie podtuczyc. A juz wczesniej chyba napisalas, ze nie jadasz za wiele. Uwazaj na odchudzanie, bo sobie wyniszczysz organizm.

Gość urtykulik
ha ha ha każda z brzuchem idąca do ślubu tak pierdoli :D

no to wiem że można się zakochać nawet i 20 razy w ciągu jakiegos tam czasu, ale czy zawsze z tego coś wyjdzie? :> a może to yy.. "miłość platniczna"? co "uczucie" jest z jednej strony? najpierw jest zakochanie a później miłość.. ja jestem na etapie miłości i tyle >.<

Ale napisałaś, że seks bez miłości jest obrzydliwy. A teraz przyznajesz się do tego obrzydliwego, bez miłości, z zakochaniem tylko 🖐️

Foxy_coxy dzięki za troskę ;p mam problem z odżywianiem się i wszystkim innym co z tym związane, ale leczę się i jak na razie jest ok :] ważne że mi waga już w dół nie leci tylko stoi od jakiegoś czasu ;p heh

Gość urtykulik
wali mnie to :classic_cool: a doskonale pamietam jak na którymś temacie strzeliłaś, że jakbyś nie zaszła w ciążę, to byś sobie jeszcze poszalała, więc nie ośmieszaj się lala :D i nie,nie śledze twoich mądrości ;)

te verde - no można tak to pojąć, ale zakochani w sobie byliśmy, chcieliśmy ze sobą być i wiedzieliśmy że będziemy więc chcieliśmy to ze sobą zrobić. Co dalej po tym zdarzeniu przez ponad rok nie uprawialiśmy seksu bo ciągle dolegało mi coś w "sprawach babskich" ;) Seks tak naprawdę zaczęliśmy odkrywać trochę ponad rok do tyłu.. wcześniej były tylko pieszczoty :) A im dłużej czekaliśmy po naszym pierwszym razie to później było lepiej, bo lepiej się znaliśmy będąc ze sobą no i takie tam inne rzeczy ;)

kochana szaleć to ja całe życie szaleje a nchyba mylisz to z faktem poznania męża bo w trakcie rozstania z byłym poznałam mojego a chciałm poszaleć byc wolna a się zwiazałam zamieszkałam i postanowilismy miec dziecko wiec odstawiłam tabsy (tak dla twojej dokłądnej wiadomości)

Gość urtykulik
mam to w dupie :D tak dla twojej dokładnej wiadomości :P

Gość urtykulik
myszka83 przestań juz, przecież Cie zwyczajnie podpuszczam ;) żyj sobie jak tam chcesz, żebys tylko była szczęśliwa :)

Gość urtykulik
ale troche kultury by ci sie przydało tleniona lalo :O

Gość urtykulik
nic nie myle, jak czytam konkretny teamt to zapamietuje nawet jak nie chce, bo jestem wzrokowcem, a ciebie pamietam :D tak samo jak cie zjechali za siedzenie na kafe a dziecko samopas :D dalej twierdzisz ze myle fakty? ;)

i co jeszcze wyciągniesz ?? mówiłąsc o slubie z wpadki wiec ci wyjasniłam dziecko ma sie dobrze :) dziekuje zadziwijące ze niektórzy wiedza więcej o mnie niż ja sama :O

Gość majstersztyk
ja bym takiej co miała w wieku 20 lat 6 facetów kijem przez szmatę nie ruszył ot co :D

Sorry za wyrażenie, ale trzeba być popierdolonym nieźle, żeby seks porównywać z pójściem do wesołego miasteczka :D Tak samo od jedzenia w ciąże nie zajdzie się, ani syfu przenoszonego drogą płciową nie złapie. I jest OGROMNA różnica między chodzeniem do łóżka z kimś z kim się jest, z kimś kogo się nie zna prawie wcale, jak i posiadanie kilkunastu jak i kilkudziesięciu partnerów seksualnych. Ja bym się brzydziła obcego chłopa, do którego nic nie czuje. Któraś z was napisała, że poszła do łóżka po 5 dniach znajomości i do teraz jesteście razem. Ogólnie czym chwalić się nie ma, ale najwyraźniej było między wami coś wyjątkowego. Są różne sytuacje w życiu i nie można uogólniać. Ale jeśli kobieta sypia z wieloma mężczyznami, których dopiero co poznała to coś nie tak z jej moralnością. No, ale jak ktoś kiedyś powiedział moralność jest jak dupa- każdy ma swoją. I śmieszycie mnie ludzie mierzący ciekawość życia ilością partnerów w wyrze. Uważam moje życie za bardzo udane i wartościowe, uchodzę za osobę rozrywkową i wesołą. A jakoś nie spałam z kilkoma facetami. I powiem wam więcej. Dziewczyna, która ma jednego stałego partnera, najczęściej jest o wiele bardziej szczęśliwa od takich, które co tydzień w innym łóżku lądują. A i jeszcze coś.. Do jednego mądrego pana :D Czyli ona wierząc swojemu facetowi i mając do niego zaufanie zasługuje na to żeby ją zdradzać tak??:D I skoro nie spała z kilkunastoma to większa szansa, że zostanie zdradzona??:D Jesteście zajebiści :D Naprawdę brawa.