Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaona1234

Co sądzicie o dziewczynach, które w wieku

Polecane posty

Gość a taka jedna 23
jak laska ma 25 lat i 4 parnerów sexualnych to chyba nic takiego a jak 18 to toche gorzej

Skoro w wieku 18 lat spała już z 4 to znaczy, że podchodzi do seksu jak do mało znaczącej czynności i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w wieku np. 25 lat spała już z 10cioma facetami. A taka dziewczyna to puszczalska:P

Gość znachor z krużewnik
A taka co od dziesięciu lat pierdoli sie dzień w dzien z tym samym po kilka razy to jaka jest? Bo napewno bardziej rozepchana od tamtej "puszczalskiej"

:D Taaaa:D A facet??.co jeżeli facet w wieku 18 lat miał 4 partnerki ??:) Uważam że to nic nie znaczy .... Nie osądzam ludzi po ilości partnerów :)

:D Bardzo kulturalny jesteś. Rozepchana to jest właśnie taka co z wieloma. I trochę szacunku do kobiet, które są wierne swoim partnerom. Na pewno bardziej watościową jest dziewczyna, która śpi z jednym niż ta która bzyka się z coraz to nowym facetem.

Facet to zawsze facet. A co jak pijany chłopak idzie ulicą?? Nic szczególnego. Pijana dziewczyna to już szok dla innych ludzi. Mówię o porządnej części społeczeństwa. Płeć robi bardzo dużą różnicę. Niestety, bądź stety.

A porządny chłopak "szukający" dziewczyny na stałe raczej będzie omijał te, dla których seks to nic szczególnego i które spały z nie wiadomo jaką ilością facetów. Przynajmniej ja nie chciała bym wiązać się z taka dziewczyną.

kredka? czy jak dziewczyna ma jednorazowy seks i nic wecej to taka wypaczona jest ? hm....

Myszka :D,może lepiej nie zadawać kredce takiego pytania :D,bo zaraz napisze ze taka kobieta /dziewczyna to dziwka :O

Oczywiście, że nie. Ja nie chciałabym mieć chłopaka, który mając 20 lat spał nawet z 5 dziewczynami. Seks to nie zabawa. To coś niezwykłego między dwojgiem kochających się ludzi. Dojrzałych ludzi, którzy potrafią wziąć na barki ciężar odpowiedzialności, jaką niesie ze sobą ryzyko współżycia. A żyje w świecie porządnych szanujących się kobiet. I to kobieta zawsze będzie tą gorszą w tej sferze. Tak już się utarło w naszym społeczeństwie. A to, że ktoś lubi seks wcale nie usprawiedliwia go, że spał już z wieloma. Albo się ma szacunek do siebie albo nie. I każdy normalny facet, który nie szuka tylko panienek do bzyknięcia wam to powie. Ja nie wyobrażam sobie iść do łóżka z kimś z kim nie jestem, z kimś kogo nie kocham i kogo uczuć nie jestem pewna.

Jednorazowy przypadkowy seks nie robi z dziewczyny dziwki. Ale na pewno nic dobrego nie wnosi. Ryzyko ciąży, złapania choroby wenerycznej, zarażeniem się wirusem HIV. Idąc z taką osobą do łóżka nie możesz być pewna z iloma osobami on spał i czy czegoś nie złapał. Ale raz jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Co innego gdy dziewczyna powtarza to..

Kredka ....a co jeżeli sie zakochasz ....i Twój partner przyzna Ci sie zę miał 5 lub więcej partnerek ...odejdziesz ..zostawisz go ??

kredka chyba masz uwstecznione myslenie wg ciebie kobieta ktora miał iluś tam nie szanuje siebie ? wyobraz sobie ze szanuje siebie i maz tez mnie szanuje

Kredka ,zazdroszczę Ci tego świata w którym żyjesz ...napisz gdzie mieszkasz ,przeprowadzę sie tam:classic_cool:

wiesz ja miałm ilus tam ;) i z miłości i przygodny i co ?? myslisz że nie szanuje siebie

Łobuziara he he no chyba kredka storzyła swój idealny świat ( eh....

ach i napisze na moim nie zrobiło to wrażenia miałam przeszłość i już