Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BedEducation

powazny problem kolega mojego chlopaka

Polecane posty

Gość nie rozumiem trochę
no ale skoro twierdzisz że jesteś wolna, to co my Ci mamy poradzić. Chłopak Ci sie podoba, Ty jemu - co tu radzić, cieszyć się trzeba.

Gość nie rozumiem trochę
poczekaj na jego inicjatywę.

Tylko, ze on mysli, ze my nadal jestesmy razem tzn ja i moj "chlopak" Nie wiem co w tej sytuacji zrobic. nawet przez mysl mi przeszlo, zeby powiedziec mojemu"chlopakowi", ze mi sie podoba jego kolega

"może i nawet prowo tygodnia " Jeszcze pare doskonalych wpisow i bedzie pretendowac do miana prowo miesiaca a nawet roku :classic_cool:

Ile razy mam powtarzac, ze to nie jest prowokacja. Jak myslicie , czy moglabym zapytac mojego"chlopaka" czy nie moglibysmy sppedzac wiecej czasu w domu we trojke a nie jego kolega tak sam siedzi w pokoju, a moze lepiej od razu powiedziec wprost Podoba mi sie twoj kolega .Chociaz mam tez jeszcze inny pomysl Ale prosze pomozcie mi i doradzcie

Dzisiaj "moj" chlopak poszedl do pracy na caly dzien i sasiad chyba jest w domu . Mam taki pomysl, ze jak zejdzie do kuchni to zeby tez zejsc i zaczac przygotowywac obiad. Tylko nie wiem czy to jest dobry pomysl , waham sie. Czekam teraz w swojej sypialni , wlozylam swoj najladniejszy rozowy dres tylko najgorsze, ze nie wiem czy on rano nie wyszedl, chyba jeszcze spi bo o 4 w nocy dopiero sie polozyl. Generalnie od wczoraj straszna atmosfera sie zrobila, siedzilam w salonie z "moim" chlopakiem i on przyszedl do nas . Jak z nim rozmawial to wlasciwie sie na mnie parzyl. I chyba "moj" chlopak to zauwazyl. Nawet jak juz poszlismy spac to do mnie dzwonil !!! Staje sie dosc nieprzyjemnie, nie wiem jak to rozwiazac.