Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BedEducation

powazny problem kolega mojego chlopaka

Polecane posty

Dobra teraz ja troche pomarudze. Wynajmuje z moim chlopakiem domek i ostatnio wprowadzil sie do nas na miesiac jego kolega . Kiedy pierwszy raz go zobaczylam i nasze spojrzenia na moment sie spotkaly cos w srodku az zadrzalo. niby mieszkamy w jednym domu, ale nie widzimy sie rozne godziny pracy, moj chlopak tez nie chce spedzac czasu we trojke. Dzisiaj przyszedl do nas do salonu i znowu to samo > Najgorsze jest to , ze wlasnie w tej chwili siedzi z nami i oglada z nami tv. tzn ja sobie buszuje po necie. I sama do siebie sie usmiecham ''chyba sie zakochalam Boje sie na niego spojrzec , bo bedzie cos po mie widac, jesli juz tego nie widac Nie wiem co mam teraz zrobic. Poradzcie mi prosze !!!

Gość zagmatwałaś to
Zabujałaś się w nim czy wam przeszkadza ???

Gość Michał 29
życzę ci żebys dzis w nocy zmarła

Przerpaszam bo tak na biezaco pisalam. spodobal mi sie bardzo. Ja wychodzil przed chwila to tak sie spjrzal na mnie...Nie wiem czy mam jakos zagadac do niego ? Nie wiem co robic zgupialam

Gość no bezz jaj
michał 29,żal mi takich ludzi jak Ty...

Gość diabeł wcielonyJak będa cie na
Jak zaraz zaczna cie wyzywac od kurew, szmat, dziwek i jeszcze jak tam zechca to sie nie przejmuj. To sie nazywa chemia i nic na to nie poradzisz.

Gość manuhao
BedEducation najlepiej zrobisz jak dojrzejesz i zmadrezjesz, bo inaczej kiedys za swoja niefrasobliwosc i nie stałosc drogo zapłacisz

Dawno czegos takiego nie czulam Dodam, ze z moim chlopakiem nic mnie juz nie laczy przynajmniej z mojej strony. Mieszkamy razem i tyle, ale to dluzsza historia

Szczerze, cokolwiek zrobisz to najpierw zerwij z obecnym chłopakiem... A jak nie masz zamiar nic zrobić to wymuś na chłopaku żeby wymyślił powód aby tamten szybciej się wyprowadził... Zastanów się czego chcesz od życia......

Gość i stało sie
Dla mnie jestes pospolitą dziffką. Masz chłopaka, a juz ci ciiipa o innym myśli. Taaa zdradz go szmato, bo o niczym innym aktualnie nie myslisz jak o kutasie tamtego goscia. Po co ty mieszkasz ze swoim facetem, które zapewne wszystkie rachunki płaci co ?

Gość dfghjkldcwccq
to sie z nim prześpij

No skoro z twojej strony "nic" cie z nim nie łączy. To może bądź łaskawa powiedzieć "swojemu" chłopakowi o tym i zerwać z nim... Nie cierpię takich zakłamanych cipek... Są z chłopakiem, ale go nie kochają od dawna. O co chodzi - o kase?.. Wiesz co mi się ciśnie na usta?? Powinnaś wiedzieć :/ ...porażka...

To nie jest zadna prowokacja. chcialam juz zerwac z moim obecnym chlopakiem, ale on tego nie rozumie. Mamy umowe na dom do czerwca i musimy razem mieszkac. Spimy nawet w osobnych sypialniach (ja tak postanowilam) , ale on nadal ma nadzieje i mysli, ze jest wszystko ok i bedziemy do konca zycia razem, ale to juz jest inny temat.

Gość twardy stefan
kurwa ja tylko czytam i tak coraz bardziej oczy otwieram jakimi te laski sa kurwami :o rzeczywiscie pizda zaswedziala to trzeba znalesc 1000 powodow dla ktorych aktualny chlopak jest zly . ohyda

"Dodam, ze z moim chlopakiem nic mnie juz nie laczy przynajmniej z mojej strony. Mieszkamy razem i tyle, ale to dluzsza historia" wypada tylko wyjac modlitwnik i pomodlic sie w intencji: za tych ktorym odebrano zycie, a na swiecie zostawiono takie mongoly..

Żenada... Idę sobie piwko wypić, a ty droga wolna - nie oceniamy 🖐️ - dupcz się w łazience w nowym ciachem pod okiem naiwniaka który zakochał się w tobie....

ja mialem jeszcze 4 miesiace waznej umowy na dom wynajmowany z byla, ale sie wyprowadzilem. czy w twojej (celowo z malej litery) półkuli mozgu odpowiedzialnej za myslenie, nie przemknela nawet malutka mysl, ze taki mezalians moze doprowadzic nawet do tragedii? jak twoj facet nadal cie kocha, to moze byc zazdrosny o tego nowego. jeden kurwa nie wyfrunal z gniazda, a ta juz chce sie gzic z drugim..

Gość Michał 29
jeszzce raz zycze ci zebys zmarła w męczarniach

Mamy zaplacony czynsz do czerwca i nikt z nas nie zrezygnuje z ego domu. Rozmawialam z nim na ten temat, ze nic do niego nie czuje juz i nie chce z nim byc. Nie mam rowniez zamiaru sie seksic z jego koleega. To co mam zrobic, zeby zrozumial ? Nie moge sobie pozwolic na strate tylu pieniedzy . W czerwcu po prostu odejde od niego fizycznie.

Gość dfghjkldcwccq
ku173&#rwa

Gość Michał 29
autorka topiku jest zwykłą kur­wą ktora zasluguje na smierc

Pisze tk, zebyscie sie "polapali" Mimo szystko uwazam, ze zachowuje sie fair wobec niego to, ze on chce mnie na sile zatrzymac, a ja w jakims stopniu nie potrafie sie przeciwstawic jemu. Jesli chodzi o pieniadze to dlaczego on sie nie wyproawdzi ? Uwazam, ze lepszym rozwiazaniem jest przetrwanie pod jednym dachem do czerwca niz popadniejcie z jednej strony np w dlugi.

Gość hrye
Taaaa nagle cie nic z chłopakiem nie łączy,hehehehe stara śpiewka ..

w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego oprocz kazirodztwa i angielskiej kuchni. do przemyslenia.

Jakie prowo ?! Moga sie wypowiedziec kobiety bo mezczyzni z wiadomych powodow beda sie negatywnie wypowiadac.