Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co jest

dlaczego normalne dziewczyny sa same?

Polecane posty

Gość nie wiem co jest

zauwazyalm ze wiekszosc przystojnych facetow ma dziewczyny co nosza ripsy, sztuczne rzesy, korki 15 cm i maja farbowane kruczo-czarne wlosy czy normalne zwykle dziewczyny juz nie maja szans?

Gość rtyuhjkol
normalne czyli te brzydkie i nie zadbane? jakos ja nie mam tipsow itd a czuje sie ladna a nie jakas tam normalna... i mam faceta.

Gość co znaczy normalna zwykła
dziewczyna ?

Gość Stary znajomy
Dlatego, ze sa... normalne :)

Gość nie wiem co jest
taka conie ma tapety, nie ubiera kozaczkow na 15 cm obcasie, nie ma tipsow, farbowanych wlosow, sztucznych rzes normalna naturalan zadbana dziewczyna bo jak tak patrze to widze ze takie raczej nie maja szczescia

Są same nie dlatego, że są pospolite, po prostu są nudne... Taka w białych kozaczkach może i jest "zabawna" ale nie ginie w tłumie takich co sobie dorabiają niesamowite teorie na temat tego że nikt nie zwraca na nie uwagę... Wygląd to nie wszystko!!!!! Faceci nie zwracają uwagi tylko na wygląd autorko ty PUSTACZKO.

nie wiem co jest =. wielu, wielu facetom takie się podobają. A same są brzydkie, albo popierdolone. "zauwazyalm ze wiekszosc przystojnych facetow" Dopiero zauważyłem. Cóż jak wybierasz taką grupę docelową ... :P Rozumiem, że dla Ciebie przeciętni, normalni faceci nie istnieją? :P

Gość nie wiem co jest
niebieska chmurka nie musisz mnie obrazac, nie umiesz prowadzic normalnej rozmowy?

zrób test :D przefarbuj się na black, zrób tipsiory, wskocz w szpilki i przekonaj się czy zarwiesz przystojniaka :D jeśli nie - teoria legnie w gruzach :p

Gość i stało sie
taa normalne. Normalne czyli zazwyczaj: GRUBO-TŁUSTE, ZANIEDBANE, MEGA PUSTE. Loda nie zrobią bo to ujma.... No to same sie bawcie.

Moja dziewczyna jest zadbaną wysoką blondynką nosi tipsy i chodzi praktycznie ciągle w szpilkach,ale jest całkowicie normalną dziewczyną :)

Gość niebieska ultramaryna
Bo nie spotkały normalnego, czyli dojrzałego emocjonalnie partnera - tylko na swojej drodze spotykają same duże dzieci. Proste.

ja nie mam tipsow... jedynie naturalne paznokcie, makijaz oczywiscie robie, balejaz... Ale uwazam sie za normalna dziewczyne nie jakas paniusie ktora jest daltonistka , ja widze wszystkie kolory, nie tylko rozowy:) Nie jestem panienka ktora rozpacza bo zlamal sie jej paznokiec, nie jestem panienka ktora czeka tylko na to zeby ja jakis koles klepna po tylku... :p A mam chlopaka i nie narzekam a brak zainteresowania:p Po prostu mam poczucie humoru, jestem pogadana:) tYLE:) A te panienki niezadbane... od ktorych "cuchnie" to musze przyznac ze maja powodzenie... bo takie zawsze sa chetne:p Z moich obsewacji tak wynika...:D

Faceci później dojrzewają emocjonalnie niż kiedyś i raczej po 30ce niż wcześniej.Niestety to wina wielu czynników,systemu,domu i pokus współczesności.Staram się buc normalny,normalnie kochałem i mnie olano,bo kobieta była nienormalna niestety a wydawało się,że jest juz bardzo dojrzała.Przynajmniej dowiedziałem się o sobie,że jestem na pewno dojrzały emocjonalnie do związku i to z rozwódką z dzieckiem. Nie wyszło i po mękach i dołach ide wreszcie do przodu:))