Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacapracyyyy

do osob szukajacych pracy czy wy

Polecane posty

Gość szukajacapracyyyy

tez czasami klamiecie swoich bliskich np ze zlozyliscie podanie do jakiejs firmy a wcale tego nie zrobiliscie. u mnie wyglada to tak ze czesto rodzice ciotki podsuwaja mi jakies oferty jak gdzies znajda w prasie. czasami wysylam a czasami nie . ale nie mam ochoty po raz 10ty tlumaczyc im dlaczego na jakas oferte nie wyslalam cv. dotyczy to glownie tego ze np firma jest miedzynarodowa i wymagany jest angielski w stopniu umozliwiajacym swobodna komunikacje. ja iowszem znam troche angielski caly czas sie ucze ale jeszcze wiele mi brakuje. i wystarczy wejsc na stronke firmy poczytac troche i juz sie wie czy ten wymog co do jezyka jest naprawde konieczny czy tez troche naciagany. rodzinka tego nie rozumie wiec dla swietego spokoju klamie ze wyslalam ale czasami zle mi z tym :-(

Gość szukajacapracyyyy

Gość wal to twoje sprawa

Ja nie kłamię. Niech się stukną w łeb, skoro nie jestem spawaczem, to na stanowisko spawacza nie będę składała podania, nawet jeśli wymagania np. można do mnie dopasować. To chyba logiczne?

Gość szukajacapracyyyy
tak tylko czasami osobom ktore sa nie w temacie trudno wytlumaczyc pewne rzeczy. poza tym wiem ze chca dla mnie dobrze martiwa sie ze nie mam tej pracy juz tak dlugo. no i druga kwestia ze nie moge im powiedziedc jak ktos sugerowal odwalcie sie bo jestem badz co badz na ich utrzymaniu

Gość szukajacapracyyyy
tylko nie zawsze da sie grzecznie. czasami czlowiekowi brakuje juz sil i nerwow zeby komus cos w kolko tlumaczyc. zwlaczsza ze brak pracy niestety oslabia psychike

Gość uuppppppppppppp

Gość Ja owszem mamie sie nie da
wytlumaczyc ze kiedy ktos poszukuje informatyka z prawem jazdy i angolem, nie wystarcza, zem po studiach i bystra, oraz ze gdy ktos szuka ladnej i zgrabnej sekretarki, to po pierwsze moje 80kg moze byc przeszkoda, a po 2 sexu nie szukam :P

Gość hhhhhhyyyyyyy
Kaśka, a co to za współpraca?

Gość A co im do tego
Mnie w ogóle wkurza wtrącanie się w nieswoje sprawy i ciągłe "życzliwe" porady, szczególnie od osób, które same mają problem ze znalezieniem pracy. I wieczne pytania "Jak praca? Masz już coś?" albo porady poszukaj na stronie takiej siakiej, a czy ja jestem ograniczona i nie wiem gdzie szukać ?

Gość tak tylko chodzi o to ze czasa
mi te osoby podtykaja nam te oferty w troce o nas i maja szczere intencje no ale coz rzeczywistosc bywa inna...