Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemnastka17pp

chcialabym pojsc do GINEKOLOGA .. pomozcie

Polecane posty

Gość siedemnastka17pp

aby przypisal mi tabletki antykoncepcyjne, to beda moje pierwsze, tabletki anty. Chciałabym je zaczac zazywac ze wzgledu na cere, nie mam tradziku, ale od pewnego czasu zaczely mi sie robic, na czole takie podskorne grudki, i wlosy mi sie przetluszczaja a zawsze mialam cere nieskazitelna. Pani Dermatolog powiedziala ze grudki, i przetluszczanie sie wlosow swiadczy o zaburzeniach hormonalnych. Stosowalam juz prze rozne srodki, zeby sie tego pozbyc bralam rozne tabletki wierzcie ze nic nie pomogola ani troche :/ , mam dosc. Dlatego chcialabym sprobowac, z tymi tabletkami. Mozecie mi tylko powiedziec jak taka wizytka bedzie wygladala? czy babka bedzie mi robila, jakies badania, wysle mnie na jakies badania, slyszalam ze bez cytologi naprzyklad sie nie obejdzie to prawda? A i dodam ze mam 17, lat, czy w moim wieku branie takich tabletek jest bezpieczne?

Gość emilka18884
na poczatek zada kilka pytan np kiedy mialas pierwsza miesiaczke kiedy byla ostatniazapyta o choroby czy jestes dziewica . potem poprosi Cie o zdjecie bielizny i polozenie sie na fotelu po czy zbada ulozenie macicy palca lozy albo do pochwy albo do odbytu w zaleznosci od tego czy jestes dziewica. cytologia hmm z tym jest roznie nie zawsze ja sie robi a co do tych tabletek to stwierdzi czy sa potrzebne jezeli tak to mysle ze nie bedzie problemu z ich zapisaniem.