Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Załamana_bardzo

Co robić?

Polecane posty

Gość Załamana_bardzo

Gdy odwiedzałam moją najlepszą przyjaciółkę od lat, poznała mnie ze swoim przyjacielem. Mają ze sobą świetny kontakt, gadają godzinami, wychodzą razem---> czyli to co każda normalna para tyle, że bez seksu i fizyczności. Po prostu kumple... jednak, gdy tam byłam wydawał się dla mnie podejrzanie miły. w skrócie. Podstawiał się do mnie. Cóż...na początku sobie pomyślałam,że MUSI- w końcu przyjaciółka jego przyjaciółki trzeba mieć dobre kontakty. Niedawno ta dziewczyna wyznała mi, że kocha się w nim od jakiegoś czasu, ale NIE CHCE z nim być (???)- sprawa nieco dziwaczna. Tak czy siak ona jest pewna, że ON do niej nic nie czuje. (moje spostrzeżenia są inne, ale to w końcu ona zna go od dawna). Jednak nadal niestety jak z nim rozmawiam składa mi dwuznaczne propozycje a teraz jadąc do niej obiecał mnie podwieźć (trzy godziny jazdy w samochodzie)... Nie wiem co robić. Niby ona sama zaproponowała bym z nim pojechała, ale chyba nie jest jej zbyt przyjemnie kiedy on jej dziamgocze o mnie nad uchem. Nie mam za wielu doświadczeń z płcią przeciwną i nie bardzo wiem jak się zachowywać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować