Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiffkh

dziwna przypadłość

Polecane posty

Gość kiffkh

przepraszam że może mój temat odbiega od tematu ale może coś doradzicie :) Chodzi o pozycje spania. Śpię na lewym boku i jest wszytko ok. Ale nie mogę spać w ogóle na prawym boku - duszę się. Brakuję mi oddechu, duszę się. Nawet leżeć nie mogę na prawym boku bo momentalnie się dusze... Boję się iść do lekarza bo obawiam się że to może być coś poważnego np. z płucami... Może któraś z Was miała coś podobnego?

Gość Do autorki.....
Mnie to wygląda raczej na problem z kręgosłupem (skrzywienie, bądź przesunięcie dysku - i stąd ucisk i brak możliwości nabrania oddechu). Koniecznie powinnaś właśnie iść do lekarza, bo im szybciej tym lepiej - łatwiej zapobiegać, niż leczyć to raz, a jak już się leczy - to im wcześniejsza faza choroby, tym więcej możliwości działania. Poza tym powinnaś chyba poćwiczyć aby wzmocnić mięśnie kręgosłupa (callanetics powstał właśnie w tym celu), a dwa - wybierz się wcześniej we własnym zakresie do dobrego fizykoterapeuty (jeśli jesteś z Wwy to podobno świetny jest Bartłomiej Gajowiec: http://warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/18654:cialo-lustrem-duszy ) No ale.. nikt Ci na forum nie powie co dokładnie Ci jest - lekarz niezbędny...

Gość Gajowiec
serdecznie zapraszam:-)