Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiisssiaamizzia

zauroczylam sie kolegą ze studiów,pragne go,ale nie umiem go poderwac bo on jest

Polecane posty

Gość kiiisssiaamizzia

jakis "niedostępny" moze ten zalozony temat jest smieszny w przypadku dziewczyny w moim wieku,ale trafilam na specyficznego faceta i wydaje mi sie ze jakich krokow i prób bym nie podjeła to będą nieodpowiednie, hmm kto pogada i cos doradzi?

Gość giinia
moze jest gejem:D

Gość Black Eyes
na pewno ma kogos na boku:) I kręci z tobą..komplekty brak szacunku do ciebie.. ma laskę a startuje do ciebie..

Gość kiiisssiaamizzia
nie ma nikogo i nie jest gejem

przedw wszystkim pewnośc siebie. Rozmawiając z nim pokazuj mu, ze znasz swoją wartośc. Lekko zaczepnie, bądź intrygująca, pikantny dowcip- nie mylic z obcesowym. Zmuś go by rozmawiając z tobą wzniósł się na wyżyny intelektu, by musiał ci udowadniac ile naprawdę jest wart. Działaj stymulująco, lekko kokieteryjnie. nie nachalnie. Czaruj intelektem i błyskotliwością. możesz dac do zrozumienia-z wyczuciem- że jesteś niem zainteresowana. Ale w taki sposób by nie był do końca pewien, czy jesteś nim zainteresowana, czy taki masz po prostu styl bycia :) takie moje zdanie

Gość kiiisssiaamizzia
Tika_Waylan mysle ze dobrze radzisz tylko łtwiej powiedziec trudniej to wszystko zrobic

Gość tez przez to przeszlam
tez bylam zauroczona kolega ze studiow...Zaczelam sie do nieog usmiechac,zagadywac,znalazlam na nasze-klasie :D zaprosilam do znajomych,on poprosil o moj nr gg i tak sie potoczylo...Spotkalismy sie raz po zajeciach,wyladowalismy w lozku,pozniej znowu,bylo zajebiscie ;) ale zwiazke z tego bylby marny,do dzisiaj sie przyjaznimy i jest to najlepszy kumpel jakiego moglabym sobie wymarzyc!!! ubiegajac pytania-nie,nie sypiamy juz ze soba,bo ja mam meza :P

Gość kiiisssiaamizzia
wiecie on jest taki porzadny i z zasadami,a jednoczesnie rozrywkowy i z poczuciem humoru...:)

Gość kiiisssiaamizzia
do tez przez to przeszłam: wiesz my chodzimy razem na imprezy,rozmawiamy na gg,jest dobrym kolegą,czasami tak jakby flirtuje ze mna ale sama nie wiem czy to nie sa tylko zarty.. marzy mi sie z nim chociaz w lożku wyladowac :P

Gość kiiisssiaamizzia
no wlasnie nie chce go brac na ograne numery,bo wiem ze to sie nie uda ;p

Kizia bo pewnie przejechał się wcześniej na jakieś lasce i jest ostrożny.

moj tez byl i jest porzadny,cichy,niesmialy chlopak,ale zadzialala chemia...no i stalo sie. Sprobuj go troche osmielic ;)

no to raz dwa,imprezka,niehc wypije gtroche drinkow,zaproponuj,ze pojdziecie do niego,albo do Ciebie i dalej mowic Ci chyba nie musze :P

Gość kiiisssiaamizzia
heh boje sie ze dla niego bede za bardzo nachalna,bo on jest..delikatny tak jakby

no to jak nie chcesz go brac na oklepane numery, to pozostaje ci tylko intelekt... ja np. z natury jestem złośliwe stworzenie, nieco cyniczne, odrobinę sarkastyczne, a jednoczśnie mam odpowiedni dystana, umiem śmiac się z siebie.......i powiem ci TO DZIAŁA ostatnio na imprezie miałam wokół siebie wianuszek facetów, którzy chcieli się ze mną umówic i byli zafascynowani moją lekko odpychającą osobowścia....tylko co z tego skoro mi w głowie tylko ten jeden jedyny :(

Gość kiiisssiaamizzia
do przez to przerabialam:przeciez Ci pisalam ze on ma zasady i jest porzadny,jak ja mu zaproponuje pojscie do niego,to mam wrazenie ze juz nigdy nie bedziemy nawet kolegami

Gość kiiisssiaamizzia
najchetniej to powiedzialabym mmu wprost ze go pragne

no dobra, to rozgraniczmy pewne kwesie- będzie łatwiej. chcesz go zaintersowac sobą, czy po prostu się z nim przespac? to zawęża pole manewru i pozwala nam dopercyzowac rady :D

Gość kiiisssiaamizzia
chce sie z nim przespac :P

to nic nie tracisz,jak go spijesz lekko i np zaczniecie sie calowac :D 99% facetow nie wygoniloby laski z lozka,reszta to geje :P powodzenia,nie bedziesz zalowac,ja zaluje,ze z moim kumplem przespalam sie tylko 2 razy :P

aaaa no to od razu tak trzeba było:) co nie zmienia faktu, że jednak mózg i intelekt również się tu przyda, to musisz już z tych atutów nieco inaczej skorzystac. no dobra, ja nie jestem mocna w kwestiach cielesnych...ale spróbujmy. Mowa ciała przede wszystkim. I nie chodzi mi tu o wypinanie mu cycków przed samą twarzą, tylko coś bardziej subtelnego...zadziałanie na zmysły. Zapachem, wyglądem, gestami... kokieteria, ale jednocześnie pokazanie, że jeśli chce cię miec w łóżku to mu się postarac, bo nie jestes pierwsza lepsza łatwa. Nieco tajemniczości. Kurcze, tego się nie da opisac. Albo masz w sobie te chechy które powodują, że facet nie moze przestac o tobie myślec, albo ich nie masz. to się chyba nazywa zmysłowośc ;)

Gość skoro jest taki niedostepny
to skad wiesz, ze nie ma nikogo?

ja zaczelam dzialac intelektem,ze jestem taka porzadna,spokojna,ze lubie czytac ksiazki,wiersze pisac itd :P po czesci to prawda,zajaral sie no i....:D a jak przyszlo co do czego to okazalo sie,ze oboje jestesmy dosc smiali....ide z tego topicu bo mi tylko najlepsze chwile mojego zycia przypomnialas:P POWODZENIA!

Gość kiiisssiaamizzia
ehhh nie ma nikogo wiem bo jest moim dobrym kolegą wiec troche o sobie wiemy :) to chyba dobrze ze Ci przyppomniałam piękne chwile :) kurcze ja chyba mam te wlasnie cechy którymi dzialam na facetów.ale nie wiem jak to z nim jest czy na niego tak działam troszke ryzykuje bo jesli mnie odrzuci to nasze relacje sie pewnie popsuja

no to zasadnicze pytanie: czy twoim zdaniem dla jednej rozkosznej nocy warto psuc łączące was realcje? (bo tak może byc, że wasza historia przez jeden incydent łóżkowy nie skończy się "żyli długo i szczęsliwie") czyli-określ priorytety

Gość kiiisssiaamizzia
chyba lepiej poczekac na jego ruch.. niz przejac inicjatywe