Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pójdę do piekła

pójdę za to do piekła

Polecane posty

Gość pójdę do piekła

Jestem szczęsliwą mężatka i nie w głowie mi zdrady , ale z racji tego ,że mąż na delegacjach przez przypadek kogoś poznałam , znajomość tylko sms nawet się nie widzieliśmy i wcale tego nie chcę , chodzi tylko o miłą rozmowę , dziś kiedy mąż wyjechał dałam tamtemu numer gg i teraz mam wyrzuty sumienia. I chyba słusznie co ?

Gość tez przez to przeszlam
a nie pomyslalas,ze maz Cie sprowokowal,zeby przekonac sie,czy bys go nie zdradzila ?:D

Gość co ty gadaj do woli

Gość pójdę do piekła
nie to na pewno nie mąż

Gość pójdę do piekła
nic się nie zaczyna , on mieszka na stałe za granicą (pisze z zagranicznego numeru) a z mojej strony wie ,że na żadne spotkanie nie może liczyć , chociaz nie zaprzeczę ,że nie proponował , ale mi zależy tylko i wyłącznie na rozmowie

Gość ojojojojojoj
jak bedzie chcial gadac z Toba zablokuj go -tak na wszelki wypadek , by Cie nie kusilo :-P

Gość pójdę do piekła
tylko,że ja chcę z nim gadać i dlatego ma te wyrzuty sumienia :(

Gość ojojojojojoj
no widze, ze moja rada do kosza moze isc, bo Ty az piszczysz by miec kontakt.Coz, oby historia gg nie dostala sie w rece meza, bo bedzie Ci zrzadka.

pójdę do piekła => Zawsze mnie zadziwiała kobieca umiejętność samookłamywania się. Zależy ci na flircie, romansie, a koniec końcwó on przyjedzie tylko na chwilę i.. zabawa w enerdowska kolejkę :P

Gość natalalala
nie pojdziesz do piekła. jestesmy ludźmi i taka jest nasza natura, mi mo że jestesmy w związkach podobaja nam się inni ludzie i to naturalne.

Gość pójdę do piekła
rozmawiamy o zyciu , dużo o nim wiem , jest po przejściach, ma dzieci , nie ma żadnych podtekstów erotycznych . Dodam tylko ,że poznalismy sie przez przypadkowego smsa ,a znamy się juz od wrzesnia.Nigdy też nie rozmawialiśmy i wcale nie mam ochoty na żaden romans.

Gość olunia 1
o masz taka duza a takie złe zeczy robisz.... dziwne . moim zadnaiem jestes to dłuzna mezu z jednej strony. jego non stop nie ma , nie masz z kim pogadac;/... rozumiem ;D ;P byziaki

Gość bronia33
myslałam , że to jakiś ciekawy temat i jakiś interesujący grzech popełniłas. pójdziesz do piekła za zakładanie banalnych tematów