Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkładka pod myszkę

Skrzepy /

Polecane posty

Kobietki moje kochane czy wy też gdy macie okres lecą wam skrzepy? Jakieś 4 mce temu badałam się ginekologicznie i miałam usg. Nic mi nie jest. Ja mam zawsze obfite okresy dlatego zawsze w te dni ratuję się tamponami. Ale czasem, np przed snem wyjmuję na jakąś godzinę żeby założyć nowy zaraz przed pójściem do łóżka. I wtedy lecą mi czarne skrzepy. Nie jest ich dużo, czasem jeden wielki a czasem kilka małych.

Mam nadzieję ze to prowo....:O Podczas okresu złuszcza ci się błona macicy i to jasne ze są skrzepy...Jakby było samo krwawienie bez skrzepów to by podejrzane było...

jakie prowo? właśnie inne moje koleżanki nie mają czegoś takiego a mi czasem jak poleci do klozetu to chlupie jak nie wiem co

Tampon na noc? przecież to nie zdrowo bo to jest cały czas w tobie :( możesz jakiegoś zakażenia się nabawić. Myślę ,że każda z nas ma więcej lub mniej tych "skrzepów" skoro byłaś u ginekologa mogłaś się go spytać czy to normalne jak masz dużo i to czarne ale wiadomo przecież ,że krew miesiączkowa nie jest czerwona jak ta która nam leci jak się zatniemy. :)

na noc tylko tampon, bo gdy nie używałam to regularnie zalewałam łóżko;/ nawet ginekolog powiedziała że można skoro tak sprawa wygląda. zakażenie jest możliwe ale rzadko, nie martwię się tym, robię tak od bardzo dawna i wszystko jest zawsze ok.

Gość pyćka
Ja pamiętam jak zalałam raz siebie i mojego męża do którego się odwróciłam tyłeczkiem;/ Na szczęście on mnie bardzo kocha i się nie śmiał a tylko mi współczuł i pomógł zmienić pościel ;) Ale fakt, że to nie jest fajna sprawa, głupio się czułam mimo wszystko.

Yhym rozumiem to ciężka sprawa ja nie mam aż tak obfitego krwawienia. A te skrzepy to chyba bardziej norma. Skoro ginekolog Ci powiedział ,że jesteś zdrowa to nie martw się:)

Gość pyćka
a wy laski często się zalewacie w nocy? albo zalałyście swoich partnerów jednocześnie tak jak ja? ;p

ja kogoś innego nigdy, ale siebie tak dlatego tampony górą! Raz łóżko wyglądało jak stół operacyjny. Dobrze że byłam sama z rana bo bym rodzinę wystraszyła ;p

Gość akomodacja
ja tam zawsze wyro zalewam, bo się tak po nocach rzucam, że mi się podpaska przesuwa i zawsze mam ją pozwijaną jak wstanę, a na dupie i pościeli masakra :D luby się przyzwyczaił, ale już chyba w odruchu trzyma dystans i śpi na skraju łóżka :P a co do skrzepów, mam je i mnie obrzydzają. chociaż nie aż takie, żebym je słyszała jak wpadają do kibla :P

Gość bronia33
pyćka-- mi w nocy prawie nic nie leci. nawet jak nic nie użyję, to na 90% gacie beda czyste rano. a najwiecej mi leci jak siedzę na klopie i rozluxniam mięśnie w trakcie wydalania