Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

Czy to normalne?

Polecane posty

Mam kochanego, opiekuńczego chłopaka. Jest mi z nim dobrze, zarówno w sferze emocjonalnej jak i seksualnej...ale..... czesto mam ochotę na romans z innym męzczyzną.... taka pikanteria.... po pewnym czasie jest mi wstyd tych myśli, bo patrząc na mojego chłopaka, którego bardzo kocham wiem, że strasznie bym go skrzywdziła. Boję się moich myśli.... czy to normalne?

Gość SliweczkaBezPestki20
Kochanieńka nie martw się nie jesteś sama, ja też to miałam... Wiesz co mi pomogło? CyberSex...nie zdradzisz, a wystarczy kamerka i skype:D Tak, tak śmiejcie się...mi to pomogło:D

ale nadal masz ochotę na niezobowiązujący romans?

Gość biegać biegać biegać
cyberseks to też zdrada

Gość hvchkcuy
moze to nie ten jedyny, dla mnie cyber to tez jakas tam nieuczciwość

Gość Słowo Prawdy
No nie mogę :( KOLEJNY KURWISZON!!! I teraz jeszcze ją podtrzymajcie w zamiarach, że trzeba się realizować, że to nic takiego, że trzeba myśleć o sobie i te wszystkie inne pierdoły... a później (w innym topiku) zdziwimy się, że ten świat schodzi na psy. Straszne jest to dzisiejsze przyzwolenie na zdrady i romanse. Autorko, niestety jest ofiarą takiego stanu rzeczy

Gość ja też jestem w udanym
związku a mimo to mam czasem chęć na romans z innym i wydaje mi się, że większość osób tak ma. Ale nie zdradziłam i nie zdradzę swojego faceta, właśnie dlatego że go kocham a w związku z tym szanuję.

wiem, że jest to złe... nie chcę tego mu zrobić, jak mam sięod tego uwolnić?

Gość Słowo Prawdy
Uświadom sobie, że samo takie myślenie jest złe i nie fair. Jeśli naprawdę kochasz tego faceta to wystarczy i poskutkuje.

Gość ja też jestem w udanym
Ja nie uważam, że samo myślenie, fantazjowanie o innym jest złe. Trzeba jednak umieć się kontrolować, żeby fantazje nie przerodziły się w czyny.