Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadziwiony_od_teraz

Poważne podejście do przeszłości seksualnej

Polecane posty

Gość lepiej unikac kobiet z bujna
przeszloscia

Gość ile to dla was jest wielu
partnerow

Gość ggggatta
to i tak idiotyzm żeby bzykać się z kimś bez gumy. kto tak w ogóle robi

Gość testy zawsze warto zrobic
ale czy Ty tez robiles? Bo jak nie to jej sie nie dziwie. Poza tym ci, co za bardzo zyja przeszloscia nie zauwazaja terazniejszosci...

Mój Mąż miał duzo lasek przede mną, takie na jedną noc tez ale wiem, ze nie jest chory na nic poniewaz bezpośrednio przede mną miał powazny związek i dziewczyna go poprosiła zeby się przebadał. Ja tez bym poprosiła zeby sie zbadał gdyby nikt tego wczesniej przede mną nie zrobił, no i sama bym poszła się zbadać. Trafiłes na niepowazną dziewczyne, daj sbie z nią spokój.Jest nieodpowiedzialna i tyle.

Gość Zadziwiony_od_teraz
Dzień w pracy i aż dziwne, że wątek jeszcze żyje:) Do krytykantów: Ja nie oceniam postępowania innych ludzi, zawsze wierzyłem że jakość kontaktów z ludźmi jest ważniejsza niż ilość, jednakże jakieś tam doświadczenie mam. Jak już zaznaczyłem byłem gotowy do zrobienia testu także. A co do zabezpieczania się, prezerwatywy nie dają 100% ochrony przed ciążą, a co dopiero zakażeniem. Należy także wziąć pod uwagę, że dziewczyna była młoda, beztroska i na tabletkach, wtedy też jest ok? Za głosy poparcia i rady dziękuje, przynajmniej zdobyłem pewność, że znacząco nie odbiegam od normy, ergo mogę o sobie z dumą powiedzieć iż dalej jestem normalny;) Z drugiej strony czuję się rozbawiony. Tyle się mówi o tym, że przeszłość partnerów jest nieważna, a sporo kobiet radzi, aby unikać dziewczyny z bujną przeszłością:)

Gość lepiej poszukac porzadniejszej

Gość amalletta
ale wiem, ze nie jest chory na nic poniewaz bezpośrednio przede mną miał powazny związek i dziewczyna go poprosiła zeby się przebadał. :D, :D, :D i masz oczywiście stuprocentowa gwarancję, że w tamtym związku nikt nikogo w rogi nie walnął??? Jak czytam te bezmyslne wypowiedzi to mnie krew zalewa... panienki symiające z simonem nie uzywały prezerwatyw zeby nie być posadzonymi o rasizm :O ciekawe ilu gości taka panna zaraziła ZANIM sie dowiedziała że ma hiva

Gość z dala od puszczalskich kobiet
sie trzymac

sluchajcie wystarczy żeby Was partner mial przed Wami jedna partnerkę, która spała z 20 kolesiami i macie wtedy mozliwość zarażenia się czymś jakbyscie same spały 20 osobami. HiV juz nie dotyczy tylko ludzi, który puszczają sie na lewo i prawo. Sama zrobiłam takie badania z partnerem i nie żałuje