Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaaa

na co faceci zwracają uwagę - pytanie do facetów

Polecane posty

Gość zaciekawionaaaa

na charakter czy wyglad? co sie liczy bardziej u dziewczyny? wolicie pustą i głupią pieknosć czy mądrą i normalną dziewczynę ale przeciętną?

Gość wolę piękną i mądrą
inne nie mają u mnie szans :P

Gość roksana82
tak liczy się tylko charakter i nic innego przecież faceci są ślepi jak krety a ich magazyny Playboy, Cats, Wamp, to tam nie ma gołych bab tylko same porady jak zdobyć wartościową kobietę.

Gość Pani TYsiąca Nocy
Cats i Wamp to gazety? takie jak playboy? Nie wiedziałam:) Faceci mają wady wzroku więc nie widzą:P

Gość oj cipulki
Cats to było kultowe pisemko :D wcale nie był to magazyn hodowców kotów.

pięknosc nie wyklucza mądrosci tak samo glupota brzydoty. nie ma sensu pytac o tak dwie rozne skrajnosci bo jest jeszcze wiecej osob pomiedzy albo w ogole poza taka rama.... swiat nie dzieli sie tylko na fajne ale brzydkie i piekne ale glupie. pozatym jest jeszcze uroda i "uroda". naprawde brzydkich kobiet jest nie wiele, wiekszosc jest zwyczajnie niezadbanych... a czy jak kobieta o siebie nie dba przez co jest brzydka to mozna mowic ze jest jakas madra i inteligentna? a odpowiadajac na pierwsze pytanie - zwracaja uwage na wyglad -ZAWSZE, ew potem jak ma to byc ich kobieta na zycie to na charakter (ale to i tak dopiero pozniej)

Gość Słowo Prawdy
Ja zwracam uwagę najpierw na wygląd (i nawet się już nie oszukuję, że jest inaczej), a później na charakter (który jest cholernie ważny, co pokazał mi m.in. mój ostatni związek).

ja zwracam na charakter w większym stopniu więc jeśli jest ładna a z chrakter ma nie zbyt to trzeba ją zmienić na inną albo jej chrakter.a wygląd ma też ważne znaczenie te dwie rzeczy się właściwie równoważą.

...finish niebawem ....ludzie ludzie co się dzieje...:classic_cool: taaaak zdecydowanie na pierwszym miejscu ....:classic_cool: charakter :)