Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssdsdsd

MASAKRA ZDRADA

Polecane posty

Gość ssdsdsd

i co ja mam zrobic?? facet mnie zdradzil i ja tez go zdradzilam, niemalze w tym samym czasie. on spotykal sie ze swoja kolezanka od serca, zwierzal sie, ze mamy problemy a dla mnie byl bez serca, wiec znalazlam se kolege od serca. poszla na calosc w ten weekend z tym kolega, bylo cudownie! a teraz przed chwila powiedzial mi, ze zrobil to z nia, na co ja mu, ze ja z kolega i to 3 razy w ten weekend. rzucil sluchawka. idiota.nie wiem co bedzie dalej. chyba zadzwonie do kolegi... dodam, ze ze swoim jestem 6 lat. pogubilam sie w tym zyciu

No to chyba czas to zakończyć skoro oboje nie macie potrzeby bycia wiernymi. Nie zależy Wam już? Przynajmniej powiedzieliście sobie prawdę a nie oszukiwali nawzajem.

Gość ukosnikukosniktylda
nieee no :-O rozstan sie z tym facetem, nie jest ciebie wart. Skoro zdradzil tylko raz a Ty go trzy razy :-O

Gość ssdsdsd
aha czyli nikt sie nie wypowie. super. piszcie se tam dalej w tematach "moja c***ka nie jest wcale szeroka"

Gość ssdsdsd
dziekuje. ale mimo to kochamy sie... wiem ze to wyglada na mega patologie, ale szalejemy za soba. ta kolezanka w odwecie byla za innego kiedys tam. robil to by mi zagrac a nie ze wzgledu na to, ze do tamtej cos poczul czy co innego. teraz dzwoni juz po raz 20sty ale mi sie nie chce z nim gadac. chory to zwiazek, ale za ogien bysmy za soba wskoczyli!!!

Gość Czego oczekujesz
Jasno widac ze razem Wam nie po drodze, nie ma sensu sie ranic, lepiej sie rozstac.

Gość Czego oczekujesz
Moze i nic z tego nie rozumiem ale w CHORY sposob okazujecie sobie uczucia, nie chce zeby za mna ktos szalal w ten sposob.

Gość ssdsdsd
no wiem, wiem. to troche skomplikowane. bynajmniej pojecia rutyny nie znamy. wlasnie mi napisal, ze sie z nia nie przespal i co gorsza mam na to jasne dowody w postaci zdjec ze swoimi rodzicami w czasie kiedy rzekomo mnie "zdradzal" o cholera, to sie wkopalam :-O

Gość ssdsdsd
pisze mi, ze mi wybaczy to wszystko jak tylko do niego wroce...otwarty zwiazek- proponowalam, ale sie nie zgodzil. poza tym to takie gadanie tylko, w praktyce zapewne bym szalala z zazdrosci. oboje jestesmy o siebie zazdrosni i dosc wybuchowi.

jezeli tylko chcecie byc razem to ja problemu nie widze a po za tym napisal ci ze ci wybaczy

Gość sdshdhs
super, jedzie do mnie w srodku nocy, akurat sie dowiedzialam gdy ubieralam sie by pojechac do niego. nie moge, nie wytrzymam z nim. to jest zwiazek na najwyzszych obrotach. ani on swiety, ani ja, ale zawsze do siebie wracamy..!!! dziwne to. czuje pewien niesmak ale i wielka namietnosc do niego :-O