Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tera ja mowie chorera

podziwiam dziewczyny decydujace sie na zwiazek z kryminalista

Polecane posty

Gość tera ja mowie chorera

podziwiam w sarkastycznym znaczeniu. najlepsze ze jak ktorej nie zapytasz, to kazdej misio siedzi za niewinnosc albo "tylko" za zlodziejstwo albo "tylko" za pobicie albo za jeszcze "tylko" cos. :O :O :O

Gość wszyscy jestesmy z cbs
:classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

O przepraszam ja natomiast z kgb...

Gość rence do gury eF Bi jaI
:classic_cool:

Gość horejszjo kejn
si es aj majami wkracza do akcji, zbieram dowody waszej głupoty :classic_cool:

też mam kumpelę która się spotyka z chłopakiem który siedział za kradzieże, i ona go broni jak niepodległości. nie rozumiem takiego podejścia, pewnie jakby jej coś ukradli to by już tak nie gadała

Gość ludzie zakochana dziewczyna
nie widzi przecież wad faceta :D Nawet jeśli facet jest gwałcicielem :D :O

Gość ta niedobra pupa
Ja słyszałam, że niektóre kobiety lubią takich mężczyzn bo dają im większe poczucie bezpieczeństwa niż inni np. druga skrajność pantoflarze. A tacy "rozbójnicy" wydają im się bardziej męscy... Może to kwestia też przynależności do różnych grup społecznych. JAk ktoś sam pochodzi z marginesu, to wie raczej że nie ma co startować do prawnika czy lekarza. Czytałam trochę te topiki "Mój chłopak w więzieniu" - i panienki co na nim piszą nie znają ortografii na poziomie 3 klasy podstawki.

tu nie ma co podziwiać. kazdy zasługuje na druga szansę. jeśli taki kryminalista wychodzi po ilus latach i chce się zmienić, nie chce już wracać do tego co było, to nie ma się czego bac, tylko trzeba pomóc. wielu z nich to naprawdę wartościowi ludzie, jeśli tylko pozwolic im się wykazać. sama mam takiego, w dodatku z gatunku "dożywocie za samą twarz", ale to kochany człowiek. nie dla wszystkich, oczywiście. ale dla mnie tak, bo potrafi uszanowac to, że ktoś go docenił na tyle, by dopuścić go na stałe do swojego życia.

Gość takich facetów wybierają
laski z niskim poczuciem własnej wartości, niezaradne życiowo urodzone ofiary wolą mieć takiego chłopa niż żadnego, wolą być bite poniżane niż być niehlubnymi starymi pannami cyz pannami z dziećmi lepiej być dziewczyną kryminalisty niż starą panną czy panną z dzieckiem

Gość moj ojciec
7 lat w pierdlu siedzial na przelomie lat 60/70. Matka od 35 lat z nim jest. Dla mnie zawsze bedzie kryminalista bo katowal mnie matke i brata:-O

"jeśli taki kryminalista wychodzi po ilus latach i chce się zmienić, nie chce już wracać do tego co było, " jeśli facet siedzi ileś lat w więzieniu to zamiast zmienić się na lepsze raczej jeszcze bardziej demoralizuje się bo tak wpływa na niego otoczenie i towarzystwo w którym przebywa kolejna panienka żyjąca złudzeniami

powiedzcie jak ktoś kto przez kilka lat nie ma kontaktu z rzeczywistością, nie pracuje, nie zarabia nie ma żadnego celu....ma potem wrócić na łono społeczeństwa i od razu nauczyć się że z dnia na dzień trzeba uczciwie pracować i zarabiać na swoje utrzymanie.... skoro jedyne co ma to znajomości z pierdla i historyjki kumpli ?

Gość moj ojciec
zgadzam sie z "takich facetow wybieraja". nie wiem za co moj stary siedzial ale wiem tyle ze jest psychopata, sadysta i zlodziejem do dzisiaj az wstyd:-O nie wiem po ilu latach siedzenia zaczyna sie demoralizacja czlowieka i nie wiem jakie byly warunki w wiezieniach w latach 60/70.....niestety moj ojciec jest dla mnie brutalnym potworem. Taka prawda.

Gość bmnhj
Nigdy w życiu nie związałabym się z kryminalistą! Mój szwagier siedział w więzieniu i wiem że ludzie się tak łatwa nie zmieniają. Jeśli to recydywa to nie ma co miec złudzeń. Złodziejstwo to sposób na zycie, w ich mniemaniu łatwy sposób na kasę

Gość mysszka
jezeli facet siedzi 1 raz istnieje jakies prawdopodobienstwo ze nie zechce tam wrocic.....a pozatym uwazam ze nie kazdy kryminalista bije swoje kobiety !! ja bylam 2 lata z chloipakiem ktory nigdy nie siedzial , mial 2 rodzicow , po technikum i co bil mnie a nawet 5 miesieczne swoje dziecko uderzyl!!! wiec tutaj nie ma reguly...a co smieszniejsze ze nie zamkneli go bo ma znajomych na policji . wiec nie uogolniajcie i nie przypisujcie kazdemu kryminaliscie najgorszych wad....

Gość tekla z piekla
Siedzialam w AS w Kcach.Po wyjsciu troche mi odpierdzielalo.Lalam sie z bratem i szukalam wszedzie zaczepki.Sama zauwazylam ze cos ze mna nie tak,bo wczesniej bylam spokojna,zrownowazona. Do wiezienia dostalam sie przez 'pseudo-przyjaciolke' dla ktorej z zemsty na kolesiu dosypalismy mu do picia srodkow nasennych i wynieslismy mu wszystko z domu razem z kolegami.Do teraz nie wiem co mi wtedy odwalalo.Ale pamietam dobrze po wyjsciu na wolnosc,jak jeszcze latalam jakis czas pod wiezienie do kolegow. Pierdzielenie o szopenie i wielkiej milosci taaaaa jasne. Ci kolesie tak baaaaardzo kochaja Was naiwniaczki,bo to dla zbicia czasu. Wiekszosc wychodzac z wiezienia wogole sie nie zmienia,a nawet robia sie gorsi niz byli. Wiec uwazajcie i dzwignijcie klapki z oczu nim bedzie za pozno.

Gość perpeta
jestem mamą piątki dzieci mam33 lata mój maz w zeszłym roku trafił do wiezienia za jazde po pijaku na 5 m-cy obiecywał poprawe mówił ze kocha ja uwierzyłam no i wreszcie 20 lipca 2009 wyszedł 2 tygodnie było cudnie a dzis no cóz jestem sama z dziecmi 12 05 2010 trafił za kraty za jazde po pijaku i za znecanie sie nad rodziną no i dalej mówi ze kocha i sie zmieni zastana wiam sie za co bedzie trzeci wyrok

Gość oj ludzie ludzie ludzie
Ale przecież nie każdy człowiek siedzący w pierdlu to amoralny degenerat. Ludzie przecież idą do więzienie z powodu np amatorskiej hodowli marihuany, niepłacenia alimentów, niepłacenie podatków... Nie mówiąc już o pobiciach, a zdarzają się ludzie w życiu którym po prostu trzeba przywalić, bo inaczej zatrują nam życie - gorzej jeśli ta osoba będzie miała znajomości.

Gość jełop 007
Kartofelki dziś były pyszne

Gość Lupe
durne pipy - będzie zap..lac na paczki tych zasrańców, potem adwokatów, grzywny, w przerwach między odsiadkami (taki luj nie pracuje bo odpocząć musi a poza tym za 1000 zeta robił nie będzie) ale te pindule po ryju dostaną , i będą zarabiać na straganie, w magazynie za g...ne grosze i takie sobie życie szykują.A dobrze kretynkom.

Gość do tego co pisze ze
" Ale przecież nie każdy człowiek siedzący w pierdlu to amoralny degenerat. Ludzie przecież idą do więzienie z powodu np amatorskiej hodowli marihuany, niepłacenia alimentów, niepłacenie podatków" A nie widzisz tego,ze facet siedzacy za wymienione przez ciebie przewinienia jest przestepca? Uwazasz,ze to co robi to "kazdemu sie zdarza?". No fajnie wyglada nasze spoleczenstwo... Chialabys miec meza narkomana albo dilera, złodzieja , w dodatku zostawilby cie z dziecmi i nie placił alimentów!

Gość gośćnina
Ja w takim chorym zwiazku z kryminalista bylam bo niewiem czy zauroczenie czy zakochanie ja dla tego czlowieka bym zrobila wszystko zeby nieposzedl siedziec a okazalo sie ze ma wyrok za g**** maloletniej dziewczyny ze zg****il matke i ciotke podbieral mi pieniadze z portfela zaczal sie zle odzywac do mnie szarpal mna i uderzyl musialam z nim zerwac , bylam wciazy z nim i ta ciaze usunelam a w tej chwili poszukuje go policja kryminalna

Gość J123B
G****o widzieli i g****o wiedzą! ciekawe ile tu osób zna takie związki i w takim jest czy było ? bzdury piszecie. Każdy w życiu popełnia błędy każdy ma prawo zrobić w życiu coś złego to jest impuls ale z góry nie trzeba oceniać człowieka tylko dlatego że siedzi w więzieniu. Nikt nie chce być sam. Ciekawe co wy byście czuli będąc osobą osadzoną (nie zakładaj ze nigdy tam nie trafisz ludzie tam trafiają naprawdę czasami za drobne bzdury ) Mam faceta siedzi 20 lat jestem szczęśliwa ze pojawił się w moim życiu jest przecudownym człowiekiem ale nie za to co zrobił tylko za to jak wielkie ma teraz serce za to że potrafi mówić szczerze tak samo jak szczere są jego uczucia. Tacy ludzie Tez potrafią kochać tak samo jak ja jak ty i ty!

Gość Małolat

Kur.. jak nie których tu czytam to aż się nogi zaginają.Ja obecnie odsiedziałem wyrok 8 lat pozbawienia wolności i zmieniłem swoje życie o 360stopni czemu ludzie są takimi stereotypami  gnid społecznych które wrzucają wszystkich do jednego wora.szkoda mi was naprawdę ludzie w zakładach są naprawdę bardziej wartościowi niż niektórzy co pisali tu komentarze.

Gość Nyu
Dnia 5.01.2019 o 16:21, Gość Małolat napisał:

Kur.. jak nie których tu czytam to aż się nogi zaginają.Ja obecnie odsiedziałem wyrok 8 lat pozbawienia wolności i zmieniłem swoje życie o 360stopni czemu ludzie są takimi stereotypami  gnid społecznych które wrzucają wszystkich do jednego wora.szkoda mi was naprawdę ludzie w zakładach są naprawdę bardziej wartościowi niż niektórzy co pisali tu komentarze.

360° się zmieniłeś?! 🤔 

Wiesz że to cały obrót i jesteś w tym samym miejscu 😂

A tak w ogóle to kryminał nie resocjalizuje i człowiek jest taki s a nawet gorszy, nie potrafi odnaleźć się w społeczeństwie i robi to samo co robił i koło się zamyka. I co, znowu kary aż w końcu znowu do kicia!!! Bez komentarza. 

Gość Gość 1
Dnia 5.01.2019 o 16:21, Gość Małolat napisał:

Kur.. jak nie których tu czytam to aż się nogi zaginają.Ja obecnie odsiedziałem wyrok 8 lat pozbawienia wolności i zmieniłem swoje życie o 360stopni czemu ludzie są takimi stereotypami  gnid społecznych które wrzucają wszystkich do jednego wora.szkoda mi was naprawdę 9ali tu komentarze.

Jeżeli zmieniłeś życie o 360 stopni to wróciłeś do stanu poprzedniego! Życie zmienia się o 180 stopni!

Gość Gość2
Dnia 18.11.2019 o 12:33, Gość Nyu napisał:

360° się zmieniłeś?! 🤔 

Wiesz że to cały obrót i jesteś w tym samym miejscu 😂

A tak w ogóle to kryminał nie resocjalizuje i człowiek jest taki s a nawet gorszy, nie potrafi odnaleźć się w społeczeństwie i robi to samo co robił i koło się zamyka. I co, znowu kary aż w końcu znowu do kicia!!! Bez komentarza. 

Brawo! Ja się pozbyłam takiego właśnie odmienionego! Wiecznie niewinny. Najpierw pół roku siedział,później 3 i pół,później miesiąc,następnie grzywna żeby znowu nie siedzieć,teraz popełnił recydywę i kolejne wykroczenie Ale on nie jest winny! Jemu zawsze ktoś WYKRACZE! Oszust jakich mało! Wszyscy są przekonani że znowu go w coś wrobiono. Uciekłam od niego i teraz jest moja wina,bo zostawiłam go w potrzebie...