Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka W-wa

Jak to powiedziec wprost kolezance?

Polecane posty

Gość Agnieszka W-wa

Praqcujemy razem,w banku.Musze byc zadbana,delikatny maikjaz,pomalowane paznokcie,delikatne perfumy itp....Zawsze w torebce mam troche kosmetyków,jakis puder,pomadke,lakier do paznokci.Kolezanka często pozycza a to podkładu a to cienia...Ostatnio kiedy wyszłam wczesniej z pracy dzwoniła do mnie czemu juz wyszłam bo chciała sobie moim lakierem pomalowac paznokcie :-/ no to juz mnie wkurzyło,zaczyna mnie to irytowac i mam zamiar to skonczyc,przeciez lakier to jest wydatek około 10-15 zł wiec chyba ja stac?Jak jej to powiedziec ze nie chce by uzywała moich kosmetyków?wiem ze sie pewnie obrazi ale mam dosc bycia kolezanka od pozyczania...

powiedz jej to zupełnie normalnie z takimi sępami , które jadą na własnej bezczelności a czyjejś uległości trzeba szybko jasno i konkretnie inaczej się rozbestwiają nie chcesz pożyczać masz prawo a powiedzenie o tym wbrew pozorom nie jest niczym złym- skoro nie da się inaczej

Gość Agnieszka W-wa
Czyli np powiedziec jej "wiesz anka nie mam oichoty ci pozyczac pudru"?

a jak nie masz pomysłu ujmij to takimi słowami " wiesz, nie obraź się ale myslę, że każda kobieta powinna używać własnych kosmetyków" możesz jej nawet kupić jakąś mini kosmetyczkę w prezencie:P np wielkanocnym jasno i taktownie:P

hihi zapytaj sie jej czy czasem nie potrzebuje pieniedzy na kosmetyki;D

a możesz i tak taka obrazi się i tak i tak- bo straci źródło żerowania:D ale miej to w 4 literach:) ostatecznie to ona żeruje na tobie nie ty na niej :) a o swoje interesy trzeba dbać

Gość jbkbk
kurwa aby polaska nie zginela ! pod czas godzin pracy trzeba pomalowac pazury wypic pare kaw popierdolic na kafe i osiem godzin jak z bicza strzelil zapierdalaj do roboty i nie marudz pisdo

Spytaj czy nie potrzebuje tamponu ;) moze zrozumie..

Spytaj czy nie potrzebuje tamponu oczywiście w połowie zużytego :)

Gość kobieta bez kobiet
Jeżeli nie masz odwagi ,zeby bezposrednio wylać z siebie co ci leży;),po prostu powiedz,ze nie nosisz juz lakieru i kosmetyków do pracy,chyba do torebki nie bedzie ci zaglądać?;) Pewnie nie uwierzy,ale na pewno przemysli

ale czemu ona ma się kryć?? toż to jej własność i rozporządza nią jak chce