Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

czy nadal jestem dziewica???

Polecane posty

wczoraj doszlo do zblizenia miedzy mna a chlopakiem.P:roblem w tym ze niewiem czy moja blona zostala przebita czy nie.Fakty sa takie ze nie krwawilam bolalo mnie ale takj rownomiernie jak probowal wprowadzic.Chlopak potem poewiedzial ze po pewnym czasie czul brak oporu ale pzrerwalismy bo mnie bolalo.Wiem ze to sprawa bardziej umyslu czy jestem dziewica jeszcze czy nie ale tez bym chciala byc swiadoma czy mam blone czy nie.moze isc do ginekologa zeby on to stwierdzil?

niektore dziewczyny maja tak cienka blone dziwicza ze nie krwawi sie podczas stosunku,moze w Twoim przypadku tez tak bylo:)

malinko..rzeczywiście dziewictwo to sprawa umysłu..ale jeśli twój chłopak wszedł w ciebie..to nie jesteś dziewicą..nie zawsze musi się to wiązać z potokami krwi..:)

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
taką samą jesteś dziewicą, jak ja Matką Joanną od Aniołów...

Tylko ja sie spytalam chlopaka czy wszedl caly on powiedzial ze nie do konca...no bo mnie bolalo...niewiem jak gleboko jest ta cala blona...czy mogl ja pzrebic jak wszedl kolo7-8 cm???

malinko..a czy czujesz się nadal dziewicą??to nie ma znaczenia czy wszedł do połowy czy cały..zastanawiam się ile masz lat..jesli tak bardzo zależy ci na tym by wiedzieć czy nadal posiadasz swoją błone,to idź do lekarza:)

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
tak jesteś dziewczyną o pięknym dziewiczym mózgu, nie skalanym myśleniem, i podstawową wiedzą....

Gość mailnka111111
21 lat mam

ale masz problem, jak byś nie wiedziała do czego służy lustro. Weź i zobacz, a jak cię wychowali w fałszywym wstydzie, to nic na nie poradzisz. Błona dziewicza, hymen, każda jest inna i znajduję się przy wejściu do pochwy, vaginy. Moja żona nie rodziła a ma taką hymen, że w sumie dla debilicznie głupiego araba, może być dziewicą....

Gość mailnka111111
sorry, miało by 71 lat 😴