Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susuuuuuuuuuuuu

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość susuuuuuuuuuuuu

Witam. Poznałam chłopaka. Przez internet. Dzieli nas 400 km i 6 lat różnicy, jednak łączy jeszcze więcej. Nie było dnia bez rozmowy,skype, gadu-gadu- to nam tylko zostało. Kazdego dnia oboje tesknimy. Ciagle towarzyszą mi mysli o nim. Mam jego dzień dobry oraz dobranoc. Ja musze skonczyc szkole abym mogła pojechac i zostac z nim, a zostało jeszcze dwa lata. Czy jest jakas szansa , ze to przetrwa? Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze dla was to bardzo dziwne, gdyz nikt do tej pory pewnie nic takiego nie przezyl...

A spotkaliscie się chociaz raz ? Jezeli nie daruj sobie... jak spotykacie się mimo wszystko regularnie - to czemu nie.

Gość jghggkhgkh
nas dzieliło 500 km, jak zaczeliśmy rozmawiać on miał 18 lat, ja 17. rozmawialismy 10 miesiecy (tak samo jak w Twoim przypadku..codizennie na dzien dobry, na dobranoc itp, wszystko wiedzielismy co robimy w ciagu dnia itp). Po spotkaniu zaczelismy byc razem wspolne wakacje, ciagle przyjazdy do siebie itp i bylismy razem jako paru ok. 1,5 roku. 3 miesiace temu sie to skonczylo. zycze szczescie i jest to realne!

A on nie moze do Ciebie przyjechac? Nie rzucaj w żadnym przypadku szkoły. Zamieszkacie a jak okaże sie to pomyłka to co wtedy? Ja do swojej przyjechałem jak byliśmy siebie juz pewni.