Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwszy i ostatni raz pytanie

Czy twardy brzuch w okolicach pępka to oznaka ciązy????

Polecane posty

trochę mnie boli, a twardy jest od kilku dni, raczej to nie kwestia żołądka , ponieważ nie mam problemu z wypróżnieniem. jeśli to ciąża, to byłby to już ponad miesiąc, czy takie oznaki pojawiają się w około 5 tygodniu??

Gość Efffcia24
tak - 6go miesiąca konkretnie.

W piątym tygodniu ciąża na wysokości pępka???? OMG!!!!!! nie, to nie jest objaw ciąży :-O i przestań w kółko o to pytać

jakie w kółko ?? pierwszy raz pytam, i dziękuję :) cieszę się , skoro tak mówicie że to nie ciąża , ale niepokoi mnie to... może to jakiś jajnik?

Gość amebamea
tak, to objaw ciazy. sprawdz jeszcze skore na łokciach i piętach- jak jest sucha to ciaza na bank :D dziecko, zamiast pieprzyc sie idz lepiej do osiedlowej biblioteki i wypozycz atlas anatomii dla najmłodszych- tam na obrazkach znajdziesz jakis jajnik i dowiesz sie gdzie go masz. poszukaj tez mózgu, dowiesz sie gdzie powinnas go mieć.

Gość trochę ciążowo
jakiś jajnik :D jajniki są właśnie dokładnie w okolicach pępka :D :D :D

Gość amebamea
a jak masz duze to moga nawet do mostka sięgać :D

Gość trochę ciążowo
czasami nawet ustami wychodzą, jako trzeci migdał :P

tak tak;-) swoja droga skad sie biora taie pytanie..no kurcze przeciez to nie jest jakas tajemna wiedza..to sa oczywiste sprawy..takie logiczne..ktore nawet na biologi w szkole sa poruszane...

no chyba ze autorka jeszcze nie przerabiała tego tematu na biologi bo podobno teraz dziewczyny wczesniej zaczynaja;-)

Gość trochę ciążowo
niestety niektórzy w szkole bawią się komórką, romansują albo cokolwiek innego robią, a nie słuchają, co się do nich mówi

Gość amebamea
a mnie to juz bardziej przeraza niz smieszy. wezcie pod uwage ze kazdy taki matołek rozpoczynajacy współzycie płciowe automatycznie staje sie potencjalnym rodzicem. a ryzyko wpadki jest tym wieksze im wieksze jest niedouczenie takiej osoby w postawowych sprawach, jak własnie anatomia własnego ciała. jakie szanse prawidłowego rozwoju bedzie miało takie dziecko ( o ile nie zostanie usuniete) ? i kto bedzie je utrzymywał? bo ja juz widze taka mamusie w kolejce po zasiłek- bo na to na pewno jej starczy "yntelygencji".

Gość raczej oznaka tego
że czas wreszcie przestać żreć jak świnia przed ubojem

Gość Angnnnn
Mam podobny problem, pępek najpierw trochę bolał i zrobił się twardy. W środku były widoczne czerwone plamki. Trochę mnie to niepokoi.

Gość moyew
ciąża to nie -raczej jakiś problem z jelitami. Może to przepuklina. Do lekarza.