Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciuś z Tczewa

Kobiety , krótkie pytanie ...............................

Polecane posty

Gość Maciuś z Tczewa

Czemu chcecie wtedy faceta kiedy on już ułoży sobie życie ? Tak to go olewcie , macie w dupie ,jak sie stara i mu zależy A jak znajdzie sobie dziewczynę jest w stałym i fajnym związku wtedy sie staracie o niego i robicie wszystko by z wami był ? Czemu tak robicie ?

Gość myślę że to pytanie
dotyczy także mężczyzn.

Gość Maciuś z Tczewa
ale ja tak mam juz 2 razy w zyciu :( zalezalo mi na kobiecie , olewała mnie , teraz mam dziewczyne to ona wielce zabiega o mnie , zaprasza na pizze . do kina , szok co ja mam zrobić ? zerwac z moja i spróbowac z tamta , czy olac sprawe ?

Gość Margolcia27
Posłuchaj serca

Gość bananowe
Maciuś z Tczewa- OLEJ JĄ. ty nawet nie wiesz jaką krzywdę możesz wyrządzić tej, z którą jesteś. nie wiem skąd się biorą te, które lubią zabierać innym partnerów. to są zwykłe flądry chcące podbudować samoocenę. jeśli zniszczą komuś związek to sobie myślą- ,,oho! jednak jestem dobra/fajna/piękna i podobam się bardziej''

krótka piłka :) Kochasz tą z która jesteś ? jesli tak to zlej tamta , jęsli jestes z nia tylko po zeby z kimkolwiek być to olej ta z która teraz jesteś i rwij do tamtej ... osobiście bym zlał tamtą dla przykładu :P kobiety czasami myślą bóg wie co , myślą że moga zdobyć wszystko co chcą , ... :P

Gość czasem jest inaczej
ludzie, dojrzewają, zmieniają się, rozumieją popełnione błędy. Różnie bywa, nie zawsze chodzi o podbudowanie ego.

śmiem twierdzić, ze jeżeli facet ma u kobiety szansę, to ja dostaje za pierwszym razem (nie mówię, ze od ręki) Inna sprawa, czy słusznie, ale to się okazuje później. A jak nie ma, to żadne dojrzewanie nie pomoże

Gość czasem jest inaczej
śmiem twierdzić, ze jeżeli facet ma u kobiety szansę, to ja dostaje za pierwszym razem (nie mówię, ze od ręki) Inna sprawa, czy słusznie, ale to się okazuje później. A jak nie ma, to żadne dojrzewanie nie pomoże Moja koleżanka, w młodości miała narzeczonego. Pokłócili się i rozstali. Później wyszła za mąż za innego. Po 15 latach owdowiała. Jakieś półtora roku później spotkała swojego byłego narzeczonego ( był rozwodnikiem ) i wszystko zaczęło się od początku. Po roku wzięli ślub i od kilku lat są świetnym małżeństwem.

Gość JaKaJaKajaaaa
jesli bardziej Ci zalezy na tamtej niż na obecnej, to zerwij, ale czy warto?

Gość czasem jest inaczej
Wyjątki się zdarzają, to raz, dwa, może to była kobieta z tak zwanym poodejściem matrymonialno-rozsądkowym Nie wiem jaka była w młodości, bo wtedy się nie znałyśmy. Jeśli chodzi o drugi ślub, to nie podejrzewam. Jest niezależna finansowo, ma własną dobrze prosperującą firmę, nie ma dzieci. Tzn teraz ma, bo jej drugi mąż ma córkę z poprzedniego małżeństwa. Kiedyś powiedziała mi, że pokłócili się przez głupotę, a ona uniosła się honorem.

Gość Maciuś z Tczewa
z obecną mi bardzo dobrze , ale kocham chyba tamta niepotrzebnie zamieszała tamta teraz :( naprawdę nie wiem co mam robić ?

Gość bo to jest
pies ogrodnika sam nie weźmie, ale i nikomu nie da!

Gość haha jesli on podaje
"zerwac z moja i spróbowac z tamta" to oczywiste ze nie kocha tylko liczy na zaliczenie ze tak nie powiem czego :P ales głupi...po co wchodzisz do zwiazku z baba której nie kochasz? bez sensu

Gość Maciuś z Tczewa
nie że sie nudze , ale mam poważny problem :( z tamta byłem 3 lata , rozstalismy sie starałem sie o nia na nowo ,olała mnie , ułozyłem sobie zycie z nowa , to teraz stara bruzdzi mi

Zrób to samo co ona gdy ty się starałeś. Olej ją :) Ułóż sobie życie z tą PARTNERKĄ z którą teraz jesteś a gwarantuje, że ie pożałujesz :)

Gość karolinae linead
??????????????????????????? haha o co ciebie chodzi? :DD kim jestes napisz i podaj swoje dane aby odpowiednia oaoba wiedziłą i brała to do siebie , nie pisz w ciemno! Poza tym pierwsze słysze abyśmy brały sie za zajetych w fajnych zwiazkach hahahha mamy właśnie takich w tyłku! to twoja wyobrażnia chłopie z tczewa

Gość Maciuś z Tczewa
nikusiaczek tak zrobie jak piszesz , zostaje z obecną :)