Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drumdrum

czy opuchlizna palcow znika po ciazy?

Polecane posty

od miesiaca nie nosze obraczki,ani pierscionka zareczynowego na palcu,bo sa ewidentnie za male:/czy opuchlizna po ciazy zniknie czy juz zostana mi takie wielkie paluchy?

Gość pawers
Zniknie ! Nie masz co sie martwić. Ja do 3 tyg po porodzie jeszcze miałam opuchniete nogi i dłonie ale potem wróciły do stanu sprzed ciąży

Nie martw się. Opuchlizna zniknie i cała Ty wrócisz do rozmiarów sprzed ciąży:) Ja też byłam bardzo opuchnięta, bo organizm zatrzymywał wodę. Tydzień po porodzie jak zobaczyłam swoje łydki, kostki i stopy to byłam nimi zachwycona. Ale obrączki nadal nie noszę, bo jest za ciasna, ale to wina tkanki tłuszczowej na paluchach...chyba.

wlasnie zastanawiam sie czy to opuchlizna czy tluszcz na tych palcach:)

To nie tłuszcz:) nie martw się :) Ja obrączkę założyłam spowrotem dopiero jakies 4 miesiace po porodzie ale jednak.

Gość trochę ciążowo
ja mam nie dość że opuchnięte palce, to i stopy jak balerony :( niestety. pocieszam się tylko, że opuchlizna wyszła mi w połowie 8 miesiąca, a nie wcześniej

mnie wlasnie tez opuchlizna ujawnila sie w 8 miesiacu,wiec nie jest,az tak zle...a balerony tez mi sie czasem robia z nog:/