Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuleczkaa

kapsuła na cellulit

Polecane posty

Gość kukuleczkaa

witam, pytałam już na dyskusji ogólnej, ale nie dostałam odpowiedzi. mam pytanie do Pań, które mogą mi z doświadczenia powiedzieć- czy dzięki kapsułom ciśnieniowym albo na podczerwień można pozbyć się cellulitu? słyszalam o nich dużo, jednak nie wiem co jest prawdą. gdzie we wrocławiu można z nich skorzystać?

Gość barbarra
niektorzy mowia,ze to strata pieniedzy i takie same efekty mozna uzyskac po prostu biegajac, albo robiac brzuszki. byc moze, ale na pewno nie w tak szybkim czasie. moge o tym zaswiadczyc, moze nie z autopsji, ale z bliskiej obserwacji:)...znajomej, na widok ktorej az skrecalo mnie z zazdrosci;/

Gość wiosenka85
a gdzie ta szczesciara pozbyła się tego cellulitu?:)

Gość barbarra
nie wiem z jakiego miasta jestes. ona we Wrocławiu chodzi do Essenzy. to jest ulica kamienna. i mówi, ze jest naprawde spoko:) a co chyba najwazniejsze- efekty sa widoczne.

postanowilam wziac sie za siebie i chodze raz w tygodniu. mam za soba co prawda dopiero 3 wizyty, ale juz mi sie wydaje,ze skora na udach jakby bardziej napieta;) popieram wybor essenzy.- profesjonalizm,przyjemna atmosfera, w sumie nie ma sie do czego przyczepic;P

Gość jaktotakto
ciekawy temat ta kaspuła na podczeriweń, nie miałam jak na razie okazji sprobowac bo to raczej jeszcze mało popularne i przynajmniej w tych miejscach gdzie bywam to do tej pory nie widzialam takiej złotej maszyny, ale dosc czesto chodze na saune infrared, czyli tez na podczerwień i jedną z właściwości takiej sauny jest właśnie pomoc w redukcji cellulitu - podobno;) ja na szczescie nie mam tego problemu, ale laski które spotykałam twierdziły, że poprawa jest. chociaż ja myśle że skuteczniejsze byłoby się jeszcze ruszać - wiadomo że od samego leżenia plackiem cudów nie można wymagać, nie oszukujmy się;) wracając do tematu - skoro w takiej kapsule i podczerwień i do tego ruch to jakby nie patrzeć zmasowany atak na komórki... więc w sumie może faktycznie cos w tym jest? szkoda ze nie jestem z wrocka, to z ciekawości bym sie przeszła. ale poszukam w wolnej chwili gdzieś w swojej okolicy;)