Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucylou

Po jakim czasie występują pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Gość lucylou

Chodzi mi o nudności itp.

co ciaza to inaczej..jeju czy to tak trudno pojąc ze kazda kobieta jest inna? u jednej beda po miesiacu u drugiej po 3 a u trzeciej wogole ich nie bedzie.

Roznie to bywa. Ja jeszcze zanim dowiedzialam sie o ciazy mialam rano odruchy wymiotne. Od 8 do okolo13 tygodnia ciazy mialam niesamowite nudnosci, ktore trwaly calutki dzien. Potem wszystko sie uspokoilo.

Gość lucylou
Pytam bo 5 dni spóźnia mi się okres. Mówiłam o tym chłopakowi, a on na to że jakbym była w ciąży to by mi było niedobrze. Ale wydaje mi się że takie objawy nie występują od razu, dopiero po jakimś czasie.

moga wcale nawet nie wystapic. tym nie powinnas sie sugerowac..ja gdyby nie brak okresu przez pierwsze miesiace wogle bym nie wiedziała ze jestem w ciazy. mozesz smiało zrobic test..wiec dlaczego zwlekasz?

Jak widzisz roznie to bywa. Takie wczesne mdlosci wystepuja bardzo rzadko. U mnie tak sie zdarzylo, ze jeszcze przed terminem okresu czulam, ze cos sie dzieje, ale wiele dziewczyn wcale nie ma takich objawow. Najlepiej zrob test, 5 dni po terminie okresu powinien byc wiarygodny. Mi test wyszedl w 2 dni po terminie, robilam tez wczesniej wlasnie ze wzgl. na te poranne nudnosci, ale byl negatywny.

Pierwszym objawem ciazy z reguly bywa brak @. Ja nie mialam zadnych objawow oprocz tego, ze @ nie przyszla..i potem zaczal rosnac brzuszek ;) Wiec radze zrobic tescik i to rozwieje wszelkie watpliwosci.

Gość lucylou
Dzieki wielkie za rady.