Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosss ze śląska

agencja pracy tymczasowej

Polecane posty

Gość ktosss ze śląska

Chciałam się dowiedzieć co myślicie o zapisaniu się do agencji pracy tymczasowej. Ma ktoś jakieś doświadczenia ? Opłaca się ? Gdzie na śląsku można znaleźć takie agencje ?

Gość Ja pracowalam ale na podlasiu
noromalnei przez rok... Bo tyle mozesz byc zatrudniony. Wada- pracownicy zatrudnieni noromalnei mieli przywileje, a ty nic :( I moga cie zwolnic o tak i wogole... NO, ale lepszy rydz niz nic

wpisz w Google .. to na pewno coś znajdziesz jakie są agencje na śląsku . najlepiej bezpośrednio się zatrudnić .. albo przez urząd pracy ... ja kiedyś pracowałam to trochę młyn był .. złe wypłacanie wynagrodzenia ... częste pomyłki .. trzeba było tam do nich chodzić i się domagać .. wszystko kontrolować .. przedłużanie pracy co chwile .. co 2 tygodnie ...

Gość ktosss ze śląska
ja bym chciała mieć taką pracę żeby było więcej wolnego niż pracy, ponieważ studiuje

PIEPRZONY SPAMER nudzi się dzisiaj :( x i odgrzewa archiwalne tematy :(. x Spadaj SZMACIARZU z tego forum ! ! !

Gość gość
No siema, ja polecę agencję na stronie jobontime.pl. Dobre warunki dla pracownika dobre pieniądze no i najwazniejsze że u nich znalazłem pracę praktycznie z dnia na dzień. Z takich dodatkowych plusów poza samą stawką za godzinę to dostałem darmowe ciuchy robocze, nie musiałem w nic inwestować we własnym zakresie.

Gość gość
W tamte wakacje pracowałem w Warszawie, wszystko ogarnęła firma Carer, więc jeśli szukasz dobrej pracy, gdzie da się zarobić i mieć fajny grafik (wszystko można dogadać) to polecam Ci ich! :D

Gość Kajko

Pewnie że się opłaca, tylko musisz mieć pewniaka. Ja ze swojej strony mogę polecić Pośrednictwo Pracy Iwona Przewoźnik. Dobre oferty