Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vlado1

zostałem oszukany...moja historia

Polecane posty

Witam wszystkich internautów chciałbym wszystkim opowiedzieć o tym jak zostałem oszukany,konkretnie chodzi mi o wyłudzenie pieniędzy.Moje całe nie szczęście zaczęło się od tego,że chciałem poznać dziewczynę poprzez internet.Założyłem sobie fotkę i z czasem zacząłem dostawać maile od dziewczyn z poza granic ,konkretnie z Rosji.Pisaliśmy ze sobą około 3 miesięcy,przypadła mi do gustu.Z czasem Ona za proponowała mi abyśmy się spotkali i chciała by przylecieć do mnie.Pomyślałem sobie dlaczego nie,dłuższy czas pozostawałem sam .A czas biegnie nie ubłagalnie do przodu,człowiek coraz to starszy,35 lat na karku.Myślałem poważnie o tym związku.Poprosiła mnie o sfinansowanie podróży,zaufałem i wysłałem jej te 700 dolarów.Oszukała mnie do takiego stopnia,że wysłała mi cały plan podróży,komunikując się zemną gdzie dokładnie się znajduje.Ustaliliśmy,że odbiorę ją z lotniska.Niestety rozczarowałem się,ponieważ nie przyleciała.Mam prośbę co mam w tej sytuacji zrobić.

Gość jdjhgfdg
:D

Przykro mi z twojego powodu, ale naprawdę, zmądrzyj. I odpowiedz sobie na pytanie - czy chciałbyś być z kobietą, która prosi cię o kasę, mimo że nigdy nawet się nie spotkaliście?? Ja nawet mojego męża o pieniądze nie proszę, bo mam własne...

Gość ja mysle ze
tacy ludzie jak ty powinni sie trzymac z dala od internetu i wszelakich portali randkowych itp... albo jestes tak starsznie naiwny labo masz straszna chcice:P dobrze ze jej nie zamelowales u sibie w domu albo jeszcze lepiej nie przepisales na nia domu:D

Gość ja mysle ze
taniej ci wyjdzie dziwczyna na tel lub wizyta w domu rozkoszy...jesli wiesz co mam na mysli:P

i co mam teraz z tym zrobić,puścić to płazem...

Jeżeli cię stać - wynajmij detektywa. Jeśli nie, nie wiem, co mógłbyś zrobić. Na portalu randkowym na pewno nie podałam swojego prawdziwego nazwiska, ciebie na pewno też oszukała podając dane. I pamiętaj, zresztą nie tylko ty - kobiety ze wschodu, zwłaszcza Rosjanki i Ukrainki, tylko patrzą, żeby poderwać Polaka. Dla nich raj tu u nas jest. Wcale im się nie dziwię. Więc nawet gdyby przyjechała, na pewno nie dla ciebie, tylko dla obywatelstwa.

Gość dżizas
:-D dzięki za poprawę humoru :-D dawno się tak nie usmiałam :-D sorry, pewnie CI przykro, ale za głupotę trzeba płacić, nic juz nie możesz zrobić

Gość zasranekody
jak to mozliwe, ze faceci daja sie nabierac na taki stary numier?:D