Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pandamanda1

czy warto kupować drogie wózki

Polecane posty

Syna woziłam w jakimś tanim wielofunkcyjnym (Hauck bodajże) . Dostałam w spadku od koleżanki. Służył dość dobrze - ale nawet po złożeniu był wielgachny. Zajeździliśmy go na amen jeszcze przez 2 rokiem życia. :P Córce kupiłam CasualPlay s6 za ok. 2400 zł (cały komplet). I mam porównanie. To jak przesiadka z malucha do mercedesa!

Ja kupiłam wózek za 3 tys. cały zestaw, łącznie z fotelikiem) i do niego musiałam dokupić 2 inne wózki:P Na początku okazało się, że gondola jest za mała i mała w wieku 4 m-cy była już za duża na tę gondolę, ale wciąż za mała na spacerówkę, więc kupiłam używaną, większą gondolę. Potem okazało się, że gondola nie rozkłada się na płasko, nie ma osłony i była niewygodna na spacery, więc kolejny wydatek- kolejny wózek, tym razem obszerna spacerówka, rozkładana na płasko

Gość penelopa pomponia
ja mam murę tylko, że nie maxi cosi a bebeconfort zestaw 3 w 1 i musze przyznać ze nie zamieniłabym go, gondola wyglada na nieduża, wersja maxi cosi ma większą jednak póki co syn sie mieści jest już sporawy i właściwie i tak woli już jazdę w spacerówce bo chce obserwować świat a spacerówka się rozkłada więc jest ok, mam wrażenie że wózio jest niezniszczalny. Zwrotny, a jednocześnie dobrze się prowadzi po wertepach, składa się jedną ręką, stelaż mieści się nawet do małego bagażnika. Już mam chętnych na odkupienie go za niezłe pieniadze, znajoma zaproponowała nam za kpl. 1500 ale zostawiam go dla córeczki którą mam nadzieje, za jakiś czas uda nam się zmajstrować:D

Gość gość
My za swój Mondo Black line z Expandera daliśmy niecałe 2000zł, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, maluch jeździ już w spacerowce i lubi w niej podrożować, wozek spokojnie mieści się w bagażniku, a dzięki pompowanym kółkom żadne wertepy nam nie straszne.

Gość gość
Ja chciałam kupic wozek do 2000zl w koncu kupiłam tanszy, bo bardzo nam sie spodobal, byl idealny to model Nano z Riko

Gość gość
Ja dorwałam w Baby Merc wózek 3w1 za niecały tysiąc więc da się zrobić ;) sprawdzałam stelaż i gondolkę czy są odpowiednie, a potem zwróciłam uwagę na kółeczka bo lepiej jak można je napompować niż jak są z jakiejś pianki czy innego tworzywa. Generalnie super na plus!

Gość gość
Ja myślę, że najlepiej wybrać dobry wózek ze średniej półki, bo na prawdę na polskim rynku można znaleźć świetny sprzęt w korzystnej cenie. My zdecydowaliśmy się na adamex i to jeszcze na model 2w1 vicco, więc dodatkowo oszczędziliśmy jeszcze czas i pieniądze na spacerówce. Mamy go już od kilku miesięcy i nie ma z nim żadnych problemów.

Gość gość
Moim zdaniem kompletna strata kasy! Lepiej zainwestować w wózek (nie najtańszy) jak np. ADAMEX i mieć wygodę użytkowania bez przepłacania. Sama mam model Vicco wiem co mówię.