Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona w czasie

wkurzyłam się - Egzamin

Polecane posty

Miałam dzisiaj pierwszy egzamin na prawo jazdy. Zaliczyłam teorie, placyk no i pojechałam na miasto. Jeździlam już 35 min i już nie długo miałam wracac do Word-u. No i na skrzyżowaniu miałam skręcić w prawo. Było czerwone no ale byla warunkowa. No więc dojechałam do sygnalizatora, zatrzymałam się sprawdziłam czy nic nie jedzie ani czy nie ma pieszych no i droga była wolna. No i zaczynam ruszac i pieszy wlazł mi na pasy!!! Masakra jak się wlurzyłam. No i oczywiście egzamin przerwany. :(

nie przejmuj sie! rzadko kto zdaje za pierwszym razem. to co zrobilas bylo powaznym bledem, a wyobraz sobie, ze niektore osoby sa oblewane za blahostki.

Gość udusić pieszego
!!!

Gość oblałam trzy razy
i właśnie dlatego piesi powinni dostawać wpierdol za każdym razem jak się wpieprzą na jezdnię przed elką :o bo czasem mam wrażenie, że robią to specjalnie :o

Gość udusić pieszego
z drugiej jednak strony to oni wpiepszają się regularnie :) Troche też chodzi o to,żeby nauczyć sie szybko na nich reagować.

Gość oj kazdy sie wkurza
gdy oblewa egzamin na prawko. Ja za 1 razem nawet nie wyjechalam na placyk:D Gdy moj instruktor uslyszal,jakiego egzaminatora wylosowalam powiedzial,ze idzie od razu zajac mi kolejke na nastepny termin. To byl czas, kiedy jezdzilo sie na kursach Corsą a zdnia na dzien w miescie,gdzie zdawalam kupili Micry. Koles kazal mi sprawdzic stan chlodnicy itd. Tylko,ze ja nie umialam podniesc maski:D widzialam auto pierwszy raz na oczy i nie mialam pojecia,ze w Micrze jest taki specjalny haczyk pod maska,ktory trzeba przesunac w bok. No i mnie oblał. Wstyd. Innym razem wszystko szlo swietnie,egzaminator bardzo przyjemny,mija 40min,chwali mnie i kaze juz wracac do osrodka. I na ostatniej prostej orzekl,ze przejechalam przez ciaglą linię i że nie zdaję. Juz mu się nawet nie chciało zamieniać. Szkoda tylko,ze w tym miescie linie byly po prostu juz tak zatarte,ze kierowca,ktory tego miasta nie zna,nawet by nie wiedzial,ze tam jakakolwiek linia jest.