Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JOVAN

Zainteresowany czy żartowniś?

Polecane posty

Poznałam chłopaka. Jeżeli jest coś takiego jak miłość od pierwszego to niestety mi się to przytrafiło. Nie potrafię się racjonalnie przy nim zachowywać...:-(. Od 3 lat jestem sama, stronie od facetów, niestety tak jeden dał mi popalić. I byłam szczęśliwa, ale moze troszke samotna przez 3 lata samotności. A teraz on wyrósł jak spod ziemi. I problem. nie potrafie określić czy jest zainteresowany, ale...proponuje każdorazowo kawe, i może wydawać się, że faktycznie chcialby sie spotkać. Z tym, że kiedy zawsze on proponował kawe, ja sierota udawałam, że nie słysze. W końcu przestał proponować....pozatym, moze myśleć, że mam faceta, przez moje głupie żarciki:-(. Umówieni jesteśmy na telefon w sobote, mam się czegoś od niego dowiedzieć, i błagam dziewczyny, zaproponować kawę? Nie chce aby mi odmówił, będzie mi cholernie przykro. Odkąd go poznałam nie przestaje o nim myśleć i trzęsę się jak osika.

Gość wieczorowaa sukienkaa
a to on nie wie, że faceci bawią się kobietami;)? Nie ma takich kolegów? To co on na marsie życie;)? I co on nie ma języka? Może cię zapytać, nie interesuje go to:?) analiza poczyna ludzkich jest bardzo ciekawa. Ja nawet wiem, że faceci inaczej podrywają bogate kobiety, a inaczej te o niższym statusie społecznym - mniej się wysilają. A z bogatymi to inaczej się obchodzą. Jak z księżniczką.

On proponowal tyle razy i nie bal sie.... a jesli, slumil strach w sobie. Wiec teraz Ty zdobadz sie na odwage... ostatecznie moze dowiesz sie co on czul, kiedy mu odmawialas. Albo uda sie i umowicie sie na te kawe.

Hm...analizuję ww wypowiedz i nie wiem o co chodzi:-).

Boże kochany, w ogóle nie mam już ani odwagi ani umiejętności. ale to tylko propozycja kawy. Samotne kobiety na starość dziwaczeją:-). I co mam powiedzieć, propozycja kawy dalej aktualna? Nie jestem podlotkiem, a tak mnie zakręcił,że nie potrafie racjonalnie mysleć....